reklama

Staraczki 2014 :)

K_a_S to ja trzymam kciukasy zebys zobaczyla juz na USG swojego Babelka :tak:Planuje poodkurzac ale mam takiego lenia ze szok najchetniej to bym sie walnela spac:-D Dobrze ze obiadek juz ugotowany:-)

reklama
ja Cię doskonale rozumiem ja jak w ciągu dnia nie kimne się z 2h to zasypiam na siedząco

ja to ciągle tylko spie i się ze mnie w domu śmieją ze wszystkie możliwe łóżka zaliczyłam

wczoraj to mi tesciowa kolacje zrobila słysząc jak mi w brzuchu burczy i pod nos podstawiła a wcale głodna nie byłam

Olusia7982 dziękuję

karolina, ja ostatnio miałam zapalenie oskrzeli - nie to samo, co prawda, ale mój lekarz przepisał mi Herbapect i Flavamed, wczoraj też byłam (czekałam 4h :wściekła/y::angry::no:) i zmieniła mi na Stodal. To są wykrztuśne (podobno też działają przy płucach), więc może się dopytaj o to lekarza, ale pomagają. I zdrowiej! ;-)

Blair, a nie lepiej przy ciążowych do apteki po prostu się przejść?

Cyntia, aż się wierzyć nie chce, że tacy kłamcy jeszcze są :szok: O matko, podziwiam Cię, że nic im nie zrobiłaś, serio... ;-)

K_a_S, a czemu nie? :shocked2: Bliźniaki są cudowne, dlaczego nie chcesz? Ale i tak gratulacje ;-):tak:

SSMama przez tą chorobę jestem nieprzytomna... szukałam testów owulacyjnych :tak:
już kupiłam zestaw 20 testów owulacyjnych + 3 ciążowe i termometr :) mam nadzieję że przyjdą jeszcze w tym tyg :)

K_a_S &&& żebyś zobaczyła Bąbelka :)

Moja Mama kiedyś rzuciła tekst że mogłabym mieć dwa razy po dwa :) to powiedziałam żeby nie krakała, wolę jedno po drugim :D

Znajoma mi opowiadała że jej znajomi mieli bliźniaki, bliźniaki a na koniec trojaczki :P

mychunia <przytul> rozumiem Ciebie :* Zanim poroniłam nie miałam pojęcia jak się czuje kobieta, która straci dzieciaczka, a teraz wiem i nikomu tego nie życzę.

Cyntia, w takim razie gratuluję :*

K_a_S, &&&&& za wizytę :) Rozumiem Ciebie i to doskonale. U mnie M tylko pracuje i dlatego też nie staramy się o kolejnego maluszka, bo muszę iść do pracy.

Kochane tez wiem jak sie czuje osoba ktora poroni... ja sie tak dlugo staralam i jak mi sie udalo to moje szczescie nie trwalo dlugo... :-( ryczalam jak glupia... do tej pory czuje pustke... gdyby sie udalo to bym od lipca byla mama.. Trzeba wierzyc ze sie uda i ze bedzie wszystko dobrze...

reklama
MotylkowaOna to byla moja wiadomosc i rzeczywiscie strasznie wyjelas ja z kontekstu ..

przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz i wtedy dopiero sie denerwuj ...

o to chodzilo Malusiolka w moim komentarzu ...
nie mam prawa teraz na szczescie ?? chociaaz marze o dziecku i wbrew pozorom mam na prawde doswiadczenie w opiece nad dziecmi .[....]

czym różnie się od dziewczyny która dopiero w wieku 28 lat dojrzała do tego by mieć dziecko ?? ja nie bede potrafiła kochać tak dziecka jak ona ? czy czegoś innego mi brakuje ???

przepraszam że się rozpisałam ale denerwują mnie takie osądy i brak tolerancji ...
Malusiolka też urodziła jak była mniej więcej w moim wieku , Asia miala 18 lat i są wspaniałymi mamami !!!
Najważniejsze jest to że i ja i mój P. zdecydowaliśmy się na dziecko . Mamy warunki by zapewnić mu mieszkanie , wyżywienie i całe nasze serce .. nie mowie że będę idealną mamą bo na pewno popełnie wiele błędów podczas wychowania ale będę je kochać i postaram się zapewnić wszystko co najlepsze ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry