reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam
jestem po pracy, padnięta jak wykorzystany na maxa koń pociągowy
Rano temperatura 36,6, brak złudzeń że @ przyjdzie ale dla pewności zrobiłam test, no i I krecha. Choć brak zapowiedzi do @. Muszę teraz poszukać testów owulacyjnych i szykować się na ostry, zapełniony sexem cykl. Oby udało się jak najszybciej bo mojemu M zapał padnie.

Zrobiłam makaron z sosem serowym i czekam na M.
Cyntia &&&& i nie denerwuj się. Ja jestem z swoim M 11 lat a decyzja o dziecku zapadła po kilku latach, coby to odpowiedni mężczyzna był. I nie żałuję po mimo braku dziecka bo wiele razem przeszliśmy i nadal jesteśmy razem.

Witam nowe dziewczynki
Gratulacje dla dwukreskowych

Oj ciężko było Was doczytać od wczoraj. Jakieś 20 stron.

Któraś tam z dziewczyn coś pisała o zapaleniu płuc. Kuruj się, smaruj plecki i klatkę amolem. Ja tak robię, troszkę pomaga. Ja mam problemy z płucami przez alergię na leszczynę która właśnie kwitnie. Więc przypuszczam jak się paskudnie czujesz.

Pewno @ przyjdzie z nienacka. To nic, taki długi cykl u mnie może oznaczać tylko to, że hormony przy tarczycy się stabilizują.

Teraz może conieco sobie na necie poszukam. Lista zakupów to testy owu, torebka...

Hejo po pracy!

Jołasia- ja dzisiaj też zmierzyłam rano temperaturę i była 36,5. Poszłam do łazienki i od razu mnie zalało małpowo... Temperatura jednak nie kłamie niestety, oj nie :-(

Klaudusia- witaj na naszym forum! Ja będę teraz drugi cykl stosowała clostilbegyt. Pierwszy cykl mimo pięknego pęcherzyka i jego pekniecia zakonczyl się niepowodzeniem... Ale musimy próbować dalej!

Motylkowa- fajnie, że zaczynamy razem nowy cykl. Jak się mówi: w kupie raźniej :tak:

Mligocka- dziekuje Ci Kochana! Twój post znacznie poprawił mi nastrój. Ty również jesteś moją Piękną, hihi :laugh2:

Jeeeejj.., jak i tak miała przyjść @ to się ciesze, ze przyszla już, bo przynajmniej okropny PMS mi minal. Przez niego wczoraj się pokłóciliśmy wczoraj z A. i dzisiaj rano dalej trwały te niesnaski... ech... a idziemy dzisiaj na urodziny i taka lipa, ze trochę z taka niezgoda miedzy nami pojdziemy. Nie lubię takich sytuacji :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Anula ja nie wątpię, że @ przyjdzie. Brzuch nie boli, cycochy też nie, więc i na ciążę nie ma co liczyć, luteina nic tu nie pomoże jak temp już padła.

Z innej beczki, kupować testy owu na allegro, skuteczne są, czy takie zwyklejsze w aptece :confused:

lalka u mnie najwazniejszy blo to ze znikly bole brzuchana poczatku ciazy bo na to glownie go mialam przepisanego:tak: czulam sie po nim dobrze nie mialam zadnych skutkow ubocznych
Lekarze przepisuja go tez na wywolanie miesiaczki bo tez juz raz mialam go przepisanego w tym celu i rowniez zadzialal

Ostatnia edycja:
Magdalenak9191 bardzo ci gratuluje. Kreseczki są widoczne :tak: Długo się staraliści?

Cyntia trzymam kciuki za serduszko. Napewno będzie biło jak dzwon.&&&&

Karolina kuruj się kochana i to szybciutko.

Lalka ja w pierwszej ciąży brałam duphaston, ale tylko na początku bo troche plamiłam.

Dziewczyny ja dziś na 18 ide do endo. Sama nie wiem czego sie spodziewac i co mi powie, bo w sumie te drugie wyniki w sumie wszystkie w normie. No zobaczymy.

Wiecie co jakąś dziwną mam tą @ w tym miesiącu. Najpierw 5 dni plamien. Potem krwawienie ale takie w miare, ze mnie nie zalało i wczoraj cały wieczór i noc nic, zupełnie nic ani kropelki. Dopiero dzis 3dc koło południu znowu sie pojawiło ale już takie bardziej brązowe. Miałyście kiedyś taką @ z przerwami?

Jołasia ja na początku kupowałam w aptece, ale teraz kupiłam 20szt na allegro bo w aptece wychodzi o wiele wiele drożej. Jeszcze ich nie testowała. Zobacze w tym miesiącu. Ale dziewczyny tez kupują na allegro i chyba nie narzekają :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabis- na pierwszym wyniku TSH wyszlo Ci ponad 4, a na drugim wyniku TSH wyszło Ci ponad 3 i to nie jest dobry wynik jak dla kobiety starającej się o dziecko. Bardzo dobrze, że dzisiaj masz wizytę! Nie zapomnij powiedzieć endo, że jesteście w trakcie starań o dziecko, bo wówczas nieco rygorystyczniej patrzy się na normy TSH.

Olusia- zdrówka Kochana!

Lalka- Ściskam cały czas mocno kciuki, oby się udało!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry