watpliwosci3
Fanka BB :)
oooo loooosie
nawet sobie nie wyobrazam smaku jajka czekoladowego
to kolejny dobry znak
krewetoslawy rosna w sile 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

do tego rozmiary jak dla szczura - no tak jakieś 8 lat temu też miałam 36-38 

chyba wlasnorecznie zabilabym tego lekarza...nie pojete jest dla mnie to jak czytam tego typu przypadki a oni potem pierdziela ze nie wiadomo co sie stalo...matoly...gdyby znali sie na tym co robia i robili to solidnie to nie gineloby tyle dzieci

a przyjdzie kobieta w ciazy tylko na te badania co po prostu musi to zero litosci wiele razy bylo tak ze po dwie godziny sie siedzialo i czekalo na swoja kolej
ja dalej trzymam za Ciebie kciuki &&&&&&&&&&&
Ale strachu się najadłam jak nic 

Potem mi się uregulowały, pół roku było mniej więcej ok, ale teraz jak dostałam owulacji szybko po @, to się znowu zaczynam bać, żeby się nie powtórzyło
. Należy spytać lekarza, co może być przyczyną w Twoim wypadku.

). W każdym razie, jako że pisałyśmy w oddzielnych godzinach, miałyśmy umowę, że ona będzie pisać, ja zajmę się małą, jak ja będę pisać, to ona. Jechałyśmy autobusem (godziny poranne, więc tłok), na szczęście miałyśmy miejsca siedzące. Ona jechała z tym dzieciakiem na kolanach, a obydwie miałyśmy torby załadowane, całe byłyśmy obwalone. Gdy weszła jakaś babcia, ona chciała ustąpić miejsca, no a wiadomo - zanim pozbiera te wszystkie bagaże i dziecko, to chwila minie. Babcia w ten czas zaczęła się na nią wydzierać, że to miejsce dla emerytów (a wiadomo - w autobusach są miejsca dla emerytów, kobiet w ciąży i matek z dziećmi w jednym), że jak ona w ogóle mogła jej tam miejsce zająć, że po cholerę w ogóle tam siedzi itd. Potem moja koleżanka jej odpowiedziała, że to również miejsce dla osób z dziećmi, a ta baba pokazuje na pięciolatkę i się drze na cały autobus: "TO JEST DZIECKO?!". Jeszcze z takim oburzeniem... Potem zaczęła mnie laską w nogę walić, żebym jej miejsca ustąpiła 
Okazało się, że wychodzi na kolejnym przystanku...