reklama

Staraczki 2014 :)

Gabis kochana dopiero zaczelismy w tym cyklu ale boje sie zebym donosila przy mojej obecnej pracy:/ (jeszcze nie chce zapeszac poki lekarz ciazy nie potwierdzi ;) ) pracuje w domu opieki a tutaj ciagle sie zdarza ze pacjenci choruja itp i trzeba sie czasem nawysilac fizycznie tez :/

reklama
Aschlee masz racje nic nie robią tylko siedzą w przychodni i codziennie im coś innego dolega..
Olusia Ja też się odezwałam:-) bo Ja lubię się oddzywać w takich sytuacjach:-)
Mam 26 lat jednak na tyle nie wyglądam..:zawstydzona/y: więc babcie nazwały mnie pyskatą gówniarą i jak już zaczęłam dyskutować podniesionym głosem to wtedy dwóch panów stanęło po mojej stronie :tak: ale babcie miały minę:-D i jakby tego było mało to przed moim wejściem przyszła kolejna Pani w ciąży i ją przepuściłam:-)

Olusia7982 no ja jeszcze wtedy nie bylam na tyle odwazna zeby sie oezwac...teraz zapewne bylobi inaczej...Ja mam szacunek do starszych osob ale kobiety ktore tylko patrza obgadac innych i zachowywac sie w taki sposob jak tamte to dla mnie nie starsze osoby tylko zwykle mohery ktore nie maja co w domu robic i czepiaja sie wszystkich

lalka, a Ty masz dziś wielki dzień! :shocked2: Wiedziałam, że któraś ma, ale nie wiedziałam, która dopóki nie spojrzałam na Twój suwaczek :-p Może już mówiłaś, a mi umknęło - jak było? Ja nawet w ogóle nie wiem, na czym to polega :zawstydzona/y:

magdalenka, a jak zajdziesz, to nie masz szans na lżejsze zajęcia w ośrodku? Albo urlop? :confused:

Wątpliwości nie chciałam cie urazić bo życzę Tobie , Sobie i innym dziewczynkom żeby w końcu zobaczyły 2 kreseczki.. Nie gadajmy już o wieku bo to naprawdę drażliwy temat.. Ja naprawdę czuję że czas ucieka..

Dziewczyny wiem ze endo jest od hormonow ale powiedzcie mi czy takie rzeczy jak dziwne @ i plamienia to jego tez interesuja czy bardziej gin. Bo nie wiem czy opowiadac mu cos o @ czy tylko skupic sie na TSH.
Pzepraszam jesli to glupie pytanie ale pierwszy raz ide do endokrynologa.

Ja bym powiedziała ginowi i niech on zdecyduje czy ma się tym zainteresować endo. Choć endo jak najbardziej powinien się tym zainteresować, bo @ zależy od wielu hormonów a i od TSH też.

Mnie też :-)

Hej dziewczynki : Ryk:

Dzisiaj oblazłam całą galerie i stwierdziłam, że nic nie ma - kiecki jak dla starego mohera albo jak na pogrzeb - czarne koronkowe albo jakieś ogólnie badziewne a cena jak za jakieś jedwabie :wściekła/y::wściekła/y: do tego rozmiary jak dla szczura - no tak jakieś 8 lat temu też miałam 36-38 :zawstydzona/y:

Co do waszej dyskusji to ja wam powiem, że się cieszcie, że miałyście dzieci w wieku od 18 do 23 - lat bo ja bym teraz wszystko dała aby cofnąć czas i mieć w tym wieku dziecko. Teraz jestem starą babą - bez obrazy ale ja się tak czuje 32 w sierpniu stuknie no i co z tego, że mam skończone studia 5 lat mgr+ 2 podyplomowe ( pedagogika o dziwo)- jak mogę je sobie wsadzić - bo pracy już od 4 lat znaleźć nie mogę mimo, że już nawet na produkcji szukam - ale tam jestem za mądra. W tym czasie to bym już mogła z 2 urodzić, a nie mogłam bo przez powalonych lekarzy w szpitalu co mnie zbywali straciłam czas. Do tego 10 lat brania tabsów anty dały o sobie znać. A teraz szczerze gdybym ich nie brała to pewnie już bym miała dziecko, może gdybym nie skończyła tych głupich studiów to bym poszła na jakieś studium np. kosmetykę i bym pewnie już robotę miała. Nic mi nie dało to że mam to wszystko czego Wy nie macie - bo wy mając mniej lat ode mnie macie to o czym ja marze - pracę, odchowane dzieci, prawo jazdy i nienaganne figury oraz organizm nie zniszczony przez różne hormony. :-(:-(:-(

Do tego wczoraj się dowiedzieliśmy, że naszej znajomej bratu urodziło się martwe dziecko - przez podobnego konowała ordynatora - sprawa podobna do tej we Wrocławiu - ciąża bez komplikacji,ciągle odwlekany termin porodu - 1 miała na 16.01 - córeczka 4,200 - o 14 normalne kgt o 16 już brak bicia serca. Sprawa jest już na prokuraturze - masakra - Dziewczyny jak jesteście w ciąży nie chodźcie do jednego lekarza bo może być tragedia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jestem w podobnej sytuacji. Studia, praca, bla bla bla. Na jesień skończę 32, ani jednego zajścia w ciążę i chociażby poronienia by wiedzieć że jednak mogę być w ciąży. Praca na produkcji chociaż, czasami troszkę lepsze stanowino, jak jest taka potrzeba w zakładzie. Teraz żałuję, że wcześniej, tzn zaraz po ślubie o tym nie myśleliśmy bo wtedy miałam 23 lata i dawno dzidzi już by było szkolniakiem.

Ja też mam szacunek tak rodzicie Mnie wychowali starszym osoba i kobieta w ciąży się ustępuje;-)
Ale w Tym przypadku nie podaruję:no:
Ten mały był głodny żali mi było tej Pani..
SSMama a w autobusie to już masakra..jak studiowałam w Krakowie to na starsze Panie mówiłyśmy sapaczki;-) bo zawsze stały na uchem i spały jak im się miejsca nie ustąpiło..

Ostatnia edycja:
reklama
KasikP moje zdanie jest takie ze bardzo dobrze zrobilas...lekarze w jakims celu kartki wywieszaja kto ma wchodzic bez kolejki...
ja pamietam jak bylam na praktykach to na obchodzie jeden lekarz starszej Pani powiedzial ze jest zdrowa i nie beda jej trzymac w szpitalu,ze zaraz po obchodzie dostanie wypis i do domu...to zaczela go zastraszac ze skoczy z okna albo wyjdzie i pod szpitalem sie rzuci pod samochod bo ona nie chce isc do domu bo tu moze poplotkowac...jak jej powiedzial ze szpital jest po to zeby leczyc ludzi a nie plotkowac i ze na jej miejsce czeka ktos bardziej potrzebujacy to zaczela plakac i udawac atak serca:szok::szok::szok:

wyszla ze szpitala ale po tygodniu wrocila bo rozwalila sobie noge i specjalnie zabrudzala ziemia zeby znow choc kilka dni spedzic w szpitalu chodzila i wkrecala ludziom ze najprawdopodobniej ma sepse:szok:

To tak na podsumowanie ze starsze Panie bardzo lubia chorowac:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry