reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
lalka - a ile mogą mogą "wstrzepic" 2 czy 3? za pierwszym razem 1 był? I ile po transferze robi się betę? ;-) chyba dobrze ze na weekend pada transfer

goska03 w programie to chyba najwiecej 2 moga podac... bete robisz niby mowia po 14 dniach ale jak masz podane blastki to nawet w 7 dniu po transferze a jak 3 dniowe to w 10 dniu... ale to sprawa indywidualna i kliniki...

Ostatnia edycja:
Goska : tak 1 razem miałam podany jeden a teraz niewiem , jutro się dowiem bo lekarz powiedział że się zastanowi ale to wąpliwa sprawa bo co do projektu mają ograniczenia i na podanie 2 musi być wyjątkowo trudna sytuacja jak to on mi powiedział ,

Asiu - ciągła linia to info ze potwierdza owu do tego wg mnie potrzebuje dodatkowych informacji np czy test był pozytywny, jaki śluz i objawy. Jakby nie było to wcześniej nie mierzylam temperatury a także wiedziałam kiedy jest owulacja. Oczywiście z mizernym wynikiem :( W pon idę na hormony. Jak wyjdą ok to badamy Emka. Przy takich cyklach coś musi być na rzeczy...

reklama
Do góry