• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Asiu- aż wstyd przyznać. Jesteśmy razem 9 lat i tylko raz byliśmy na dłuższym weekendzie na Mazurach, a wiesz, ze nie mamy tam daleko... Właśnie oznajmiłam mojemu A., że nie ma bata i jedziemy na majówkę w góry, hihi! I wiecie co? -zgodził się od razu! Aż sama widziałam, że baaardzo się ucieszył, że sprawę postawiłam jasno, hihi :-D

reklama
Dziewczyny jestescie bardzo dzielne...Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.Wszystkie w koncu doczekacie sie Fasolek.Jestem tego pewna....ale prawda 100% jest z tym ze jak czlowiek bardzo chce to akurat jak na zlosc cos sie blokuje i pozamiatane...a jak o tym nie mysli a do tego w gre jeszcze wejdzie alkohol to zazwyczaj efekt jest zaskakujacy...potwierdzam to w 1000000%:tak:

Domka łapię fluidki :D

Gabis dziękuję, jeszcze nie mężuś :D Ortopeda by Mu się przydał, bo problem ze stawami ma, nie chcą Mu się kolana zgiąć :confused:

Anulka dziękuję :* mam nadzieję że G też będzie tak uważał :D
moja znajoma mi opowiadała że o drugie dziecko starali się 1,5 roku zaszła w pozamaciczną, później miała chwilowy zakaz i mówi że odpuściła zajęła się rozkręcaniem firmy i bach zaszła i ma uroczą i cudowną Córeczkę :)

Ewelinka &&&& za nową pracę :)
moi Rodzice w tym roku mają 40tą rocznicę ślubu i chcemy z Bratem się zrzucić na zagraniczny wyjazd dla Rodziców, nie wiem czy nas będzie stać żeby Ich na tydz wysłać w egzotyki, ale może kilka dni np w Paryżu...

Asia haha to Cię Młody "wykorzystuje" :P ach pierwsze miłości :D

Aschlee oj Cię Dzieciaki wymęczą... dzwoneczek łapie fluidki :D
gorzej jak za dużo % i nic nie wyjdzie bo coś klapnie :P

Ja się już czuję trochę lepiej, mam nadzieję że się nie pogorszy.
G oczywiście dalej nie ma, dziś kończą dwa projekty, czyli pewnie będzie koło północy.

Hej dziewczyny. Ja dzisiaj nie testowałam dopiero w sobotę albo niedzielę albo w ogóle poczekam na @. Mam podły nastrój temp. raczej już spada więc nie spodziewamy się cudu:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry