• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
SSMama, a to wtedy byłaby ciąża z zeszłego cyklu czy jak bo przestałam rozumieć? Bo na ten cykl to test zdecydowanie za wcześnie.
Oczywiście kciuki aby była fasolka :)

Witam dziewczyny,

Podczytuję Was już jakiś czas, ale moje starania zaczną się dopiero gdzieś koniec maja/początek czerwca, z uwagi na ślub (ja bym tam mogła wcześniej, ale narzeczony chce być najpierw strasznie mężem :sorry:)

Strasznie Wam zazdroszczę tego oczekiwania na te upragnione dwie kreseczki ... :-) Ja odliczam dni, przygotowuję się od strony zdrowotnej i mam nadzieję, że szybko mi zleci i dołączę do Was... :-(

SSMama pokaż test;-);-)
moniusia witaj:-) Ja też zaczynam starania dopiero w maju, ale już do dziewczyn dołączyłam:zawstydzona/y::tak:
Bo nie mogłam się powstrzymać.
Asiu a co pysznego robisz na obiadek???

Kasiu dziś obiad pieczony w rękawie, cukinia, pieczarki , ziemniaki, udka z kurczaka i pałki wszystko posolone i zasypane przyprawą do kurczaka po węgiersku, dodałam też majeranku, bazylii i koncentratu pomidorowego. Pachnie wybornie.

moniusia witaj:-) Ja też zaczynam starania dopiero w maju, ale już do dziewczyn dołączyłam:zawstydzona/y::tak:
Bo nie mogłam się powstrzymać.

No to świetnie, szczerze liczyłam na to, że będzie tu ktoś w podobnej sytuacji :-) Bo już wariuję sama z tym faktem czekania :-) Mój kazał mi nic nie mówić o ciąży do maja, bo go troszkę dręczę przemyśleniami ... :P ale mamy uzgodnione, że zaraz po ślubie... :-)

No tak chęć posiadania jest niesamowita wiem coś o tymmmmm:rofl2::rofl2:
My rozmawiamy cały czas z mężem już nie możemy się doczekać:tak::tak:
Ale najpierw trzeba zwolnić tempo;-)
Asiu Ja już czuje jak to pachnie...uwielbiam!!! takie dania:zawstydzona/y::-):-)

reklama
Asia, wszystkiego się dowiem w piątek, ale w sumie to prawdopodobne, zobaczymy.
Dzięki, laski ;-)

Mam to zaznaczyć jako pozytywny na ovu?
Kiedyś któraś dołączyła i pokazała zdjęcie testu, okazało się, że jest w ciąży (tak, mówię o tej dyskusji) i ja mam jota w jotę identyczny wynik. A sama wolę nie dodawać moich zdjęć, bo uprzedzona jestem po tym jak ktoś kradł zdjęcia, które dodawałam na facebooka, także nie lubię dodawać swoich plików, wybaczcie :sorry2:
Spadam, zrobię kolejny test i jak na nim wyjdzie to samo, to zaznaczam pozytywny.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry