Asia,
sto latka dla Twojego dużego mężczyzny :*

Czas leci i to bardzo szybko. Niedawno urodziłam pierwszą córkę, a za 3 miesiące już 4 lata, a młodsza w sierpniu 2 lata. Kiedy ten czas zleciał? Niedawno czekało się na poród

Co do Twojej jednej kreseczki, to przykro mi, ale jest nadzieja :* Jeżeli miałaś plamienie implantacyjne, to poczekaj z 6/7 dni i dopiero testuj. Jedyne co może Ci wcześniej wyjść, to tylko betka 3/4 dni od plamienia implantacyjnego. Najlepiej będzie jak odpuścisz sobie mierzenie temperatury i pójdziesz na całość. Wiele dziewczyn czeka na owulację i wtedy idzie się przytulać, ale to nie jest dobra metoda. Ja w październiku jak byłam w ciąży to sobie odpuściłam i nie myślałam o ciąży i się udało, ale stres zrobił swoje i straciłam fasolkę. Zobaczysz jeżeli nie będziesz tak myśleć uda Ci się

Wiem, że łatwo mi mówić, bo się nie staramy, ale chociaż spróbuj.
moniusia, witaj

W takim razie powodzenia w starankach

A kiedy ślub? Jak nie chcesz nie pisz.
Asia, głodna się przez Ciebie robię. Dopiero co śniadanie zjadłam, a ochoty mi narobiłaś

A ja postanowiłam sobie, że skoro już 2 tygodnie tu mieszkamy i jestem spokojniejsza, to zacznę się odchudzać, a tu taki pyszności
Ewelinka, witaj

Ja wczoraj poprałam, wysprzątałam mieszkanie, a dzisiaj lekkie sprzątanie i zakupy, ale dopiero jak M wróci po 15-tej z pracy
Dziewczynki, robiła któraś kiedyś królika? Od dawna szykuje się, aby kupić, ale nigdy jakoś czasu nie było, a chce coś innego zrobić. Mam nadzieje, że moim dzieciom posmakuje