• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ssmama - myślę że nie ma co kombinować bo się nie doliczymy. Idź na betę to na jej podstawie będzie można określić.

Malusiolka - psyche super, w domku o ciąży wogóle nie rozmawiamy :) fizycznie tylko cycochy mi doskwieraja masakrycznie a w koło w jednym staniku chodzić nie będę. Już dawno myślałam o fajnym staniku sportowym :)
Ta belviabra jak masz mniejszy biust jest super tylko za grube ramiączka ma.

reklama
Boże, goska, świetny pomysł! Że też sama na to nie wpadłam... :eek: Jak pognam jeszcze dzisiaj mam pół godziny to będzie ok, nie? Dobra, nieważne, spadam, dziękuję!!! :-D:-D:-D

Malusiolka, ja mam całą książkę z przepisami, a w niej:
królik w sosie grzybowym,
królik marynowany w kefirze z dodatkiem grzybów leśnych,
królik z cytryną i sosem śmietanowym.
Który chcesz? :-p

To mit, że testy owulacyjne wychodzą w ciąży. Znacie kogoś komu wyszedł? Mnie nie. Jeszcze jakaś kobietka za mojej kadencji na BB próbowała i też jej nie wyszedł.

Asiu - co do wykresu, to wysoka tempka w drugiej fazie cyklu jeszcze nie wróży ciąży. Bardzo Ci życzę dwóch kreseczek :* U zdrowej kobiety tak wyglądają temperatury w fazie lutealnej. Temperatura może spaść przed @, w dniu @ lub dopiero w trakcie @.

SSMama - jeśli to jest ciąża z tego cyklu, to lekarz nic jeszcze nie zobaczy. Najlepiej idź na betę :-)

Asia : dzieki ze pytasz. W sumie dobrze. Nic sie nie dzieje oprócz tego ze fiksuje i martwie sie. Nie moge sie doczekac bety.
Wczoraj pokłóciłam sie z swoim m popłakałam się i coś podbrzusze mnie zakuło i pare delikatnych skurczy miałam to chyba przez zdenerwowanie. I jak pisałam z nudów mierze temp rano haha wiec dziś miałam 37 stopni .

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta , teraz dopiero nadrabiam kilku dniową nie obecność Uff duuuużo czytania ale udało się ;)
Olusia możemy się spotkać gdziekolwiek chcesz w okolicach Katowic :-) Na pizzę he he uwielbiam fast foody mogłabym je codziennie wcinać ;)
Może jest więcej dziewuszek które mieszkają na Śląsku ? Wiem że Motylek też jest chętna mój kochany motylek :*

A ja dzisiaj zupę pieczarkową będę robić .

moniusia witaj:) jeśli chodzi o samo oczekiwanie na II to nic miłego przynajmniej w moim przypadku;-)
Blair dzieki:-) ja juz po wizycie. Dr całkiem spoko. Kazał brac bromergon. Za 2 tyg mam zrobić badania prolaktyny i z wynikami do niego. Zrobił mi badania piersi i wyszło że w jednej mam mlekotok. Dziwne że w jednej. Dobrze ze dał mi skierowanie. Przynajmniej był konkretny.

Wogóle czytam fajną książkę "jesteś cudem" - dla mnie bardzo motywująca i pozytywnie mnie nastaraja:-) fajny wczoraj kaweł przeczytałam: ".. ważną refleksję: szczęście to wybór. Czasem wybieram coś innego. Użalam sie nad sobą, pogrążam w lęku, złości albo smutku. Kiedy sie na tym przyłapię, robie chwile przerwy i zadaje sobie pytanie:"czy chcesz byc szcześliwa?..":-)

Uwielbiam taką słoneczna pogode od razu chce sie "coś" robić:-)

Asik gratulacje:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry