reklama

Staraczki 2014 :)

Gochson, i to bardzo szybko. Jeszcze niedawno próbowała raczkować, a teraz biega i niedługo do przedszkola będę musiała oddać. Jak dla mnie za szybko ten czas leci. Karminie dziecka cyckiem, przebieranie pampersa, nauka siadania, chodzenia, to za szybko zleciało. Jak przez mgłę. Czasami chciałabym wrócić do czasu jak były takie malutkie, ale z drugiej strony mam teraz więcej czasu dla siebie, bo się ładnie potrafią razem bawić :) Jak u Ciebie Kochana? Jak się czujesz? Długo czekasz na @ Lekarz nic nie wspomniał o tabletkach aby wywołać? Mi dał termin na @ jakbym nie dostała, to wywoływałby mi przez tabletki. Ja niedawno w 37 dc dostałam 2 @ po poronieniu. Eh.. ciekawa jestem ile jeszcze potrwa aby moje cykle się uregulowały.

reklama
Asia nie strasz. Wiesz jak to mowia male dzieci maly klopot.
Malusiolka to jest plus posiadania dwojki ze sie potrafia razem bawic. U nas gorzej bo nas w to angazuje.
Mam dopiero 28 dzien po poronieniu wiec nie czekam jeszcze tak dlugo. Ja zawsze mialam krotkie cykle wiec mam nadzieje ze to tuz tuz.

Gosia ja czekam na okres od 1 stycznia... a go nadal brak... trzymam kciuki by u Ciebie się szybciutko pojawił &&&..
A lekarz nawet mi nie dał żadnych środków na wywołanie bo powiedział że to będzie sztuczna miesiączka... że lepiej dać czas naturze... tylko ileż można czekać... czy ja w ogóle się doczekam,,,

Gochson, nie straszę ale tak jest. Zawsze myślałam ze to bzdura jakaś, ale teraz już wiem ze tak jest :)

Ewelinka zadna z nas nie ma "dziekuje" jutro bedzie.

lalaka - będzie ostatnie bo udane, głęboki oddech i do przodu, my CI pomożemy w pozytywnej wierze bo II kreski zaczynają się w głowie... no i za pomocą bocianów ;-) ale bociany już zamówione!!

reklama
Tak zdechlaczki siedza. Ja z lapsem a mlody przed tv. Pozdrawiamy

Załączniki

• 1393610851715.jpg
    1393610851715.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 42

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry