Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nie Olusia nigdzie się nie wybieram , ewentualnie z dziećmi na spacerek jak będzie ładnie
Ale jak mój R jest w domu cały dzień to ciężko się dostać do komputera bo nic tylko gry i gry.. Tak samo ciężko Go odciągnąć od xboxa.. Gorzej jak dziecko..
Ewelinka a gdzie taki zlot się odbywa?
Mój też maniak takich szybkich autek jest czasami mam stracha jak z nim jadę po autostradzie
Olusia no pewnie że będziemy pisały
W tej chwili dzwonki mam wyłączone i dałam go do ładowarki bo mój mały 7 letni siostrzeniec dzwoni na moją komórkę do mojego synka i tak potrafią ze sobą gadać i gadać czasami po godzinę czasu...
Karolina - gratulacje dla bratowej. Super że udało się za pierwszym razem.
Olusia - życzę Ci niezapomnianego prezenty rocznicowego.
My fasolke otrzymaliśmy na naszą 9 rocznicę ślubu. Juleczke zaś na 7 rocznicę bycia razem
Wątpliwości - ja też nie rozumiem tej polityki prorodzinnej. Jeśli chcemy mieć więcej obywateli to państwo powinno wspomagać nie tylko bezplodne pary ale i te matki które zostają z dziećmi w domu. Może wtedy więcej kobiet by się na dzieci decydowało.