reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
właśnie się poryczałam,bo kolega z byłej pracy ma filmik o swoim synku. który żył tylko miesiąc :-(ma drugiego syna, a teraz zona się spodziewa kolejnego dzieciaczka

Karolina <przytul> wiem co czujesz :* Światełko dla Twojego maluszka
[*] Ja Kochana byłabym teraz w około 18-tym tygodniu :(

Ewelinka, na pewno spróbuje zrobić :) dziękuję, że napisałaś jak Ty robisz. Będzie mi łatwiej :*

mychunia, u mnie ostatnio skleroza jest więc dzisiaj życzę Wszystkiego najlepszego :*:* Jeżeli jednak będę pamiętać jutro jeszcze raz złożę Ci życzenia :* Długo jesteście ze sobą. U nas w maju 5 lat minie, a w styczniu minęło 4 lata po ślubie :) Tak, czas szybko leci. Niedawno byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem, a tu zaraz starsza do przedszkola, a młodsza w sierpniu 2 latka :D Gdzie ten czas ucieka? Jakąś kolację szykujesz?

Karolina, mój M jest z zawodu mechanikiem :P Kończył szkołę samochodową i bez auta nie ma dla niego życia. Uwielbia jeździć szybko i zanim Oliwka się urodziła jeździłam z nim na zloty. W tym roku chciałby jechać na zlot BMW ;)

kasik, super Kochana :* Długo jesteście ze sobą. Tylko gratulować :)

Miałam w przyszłym tygodniu jechać z moim mężem do jego rodziców po nasze drugie auto, ale jutro M jak wstanie jedzie okejką do nich i wraca samochodem. Nie chcemy już do nich jeździć, a tak będzie auto u nas, to na spokojnie M będzie mógł przy nim robić co tam chce i nie będzie się martwić. Mój mąż uwielbia majsterkować przy autach :)

mychunia :( <przytul>

Ale piszecie. Nie nadrobie wszystkiego.

Olusia tez trzymam kciuki za prezent na maj.

Ewelinka rozumiem ze pod Ergo Arena jestescie ;-)

Karolina gratki dla bratowej. A dla ciebie buziaczki.

Ja juz w domku. Padam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry