reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
No dobra niech bedzie. Chociaz licze na to ze bede sie czula w tej ciazy tak jak w pierwszej czyli nic mi nie bylo ;-) tylko na poczatku mialam bole brzucha. A reszte ciazy jak mlody Bog. Do otatniej chwili ;-) ale moge im haftnac :-) dla urozmaicenia zeby nie gadali tylko o samochodach hi hi

hej :) my już w domku, śmignęłam sobie autostradą mmm "wiatr we włosach" :D G tylko komentował "dasz radę, łykniesz go" no i łykałam, świetna moc wbija w fotel :D
fajnie było, mieszkanie kawalerskie ale urządzone rewelacyjnie, ma facet gust!

Aschlee jak czytam Twoje zachcianki jedzeniowe to aż mi żołądek skręca, zadziwiasz. Ja dziś na imprezie na jednym talerzu miałam sałatkę z gyrosa z sałatką owocową, geny Tatusia się znowu odezwały

Karolina super, gratulacje dla przyszłej Mamy :)

Maluś sam widok już mnie zniechęca

Olusia piękny by był prezent na rocznicę :) musi się udać :)

Ależ produkcja.. Ja dopiero wróciłam z pracy.. były nadgodziny ale na hali byłam tylko godzinkę dłużej, bo więcej nie dałam rady.. i tak czekałam na stołówce aż wszyscy się zejdą i pojedziemy do domu..
kurcze lubię moją pracę ale w takie soboty jej poprostu nienawidze!!

Przesyłam pozdrowienia i kładę się spać..:)

Witam w ta przepiękna niedzielę;)

Sushi nawet lubię, ale nigdy nie robiłam.

karolina859 – gratulacje dla bratowej, to ze w środku po cichu zazdrościsz jest całkiem naturalne

kasikz – jakieś plany na testowanie?

Państwu zależy na dzieciach ale potem jak już się uda radź sobie sam ;-) z młoda o żłobku państwowym zapomnij (prywatny kosztował ok 1000), dziadki w pracy, do przedszkola państwowego młoda się dostał po przebojach bo nie wiele brakowało a została by w prywatnym ok 700zł.
Ja wczoraj dotarłam na obiad na pstrąga z potoku do szczyku, a potem kawałek za na spacer, widziałam jeden stok na którym nawet ludzie śmigali! W Szczyrku było +11, a u mnie +15.
Dziś zapowiada się podobnie…co tu robić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry