reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam nowe dziewczyny;)
Tak to juz jest ze jak sie chce to trzeba troche poczekac. Ale sie doczekamy;)
Annula j 81 rocznik juz nie licze latek ) bo czas tak strasznie leci

Asia jak tylko wroce to dam znac co i jak:tak: a jak chodzi o serducho to musialas mnie z kims pomylic ja mam jedna z form arytmii :-(wiec musialas mnie z kims pomylic:tak: ostatnimi czasy czasem zdarzyly mi sie lekkie napady migotania jutro musze poinformowac o tym moja lekarke...pewno wysle mnie do kardiologa na kontrole

KasiaJ, Letta - witajcie. My tez pomału zaczynamy się wykruszać.
Zajrzycie na pierwszą stronę :tak::tak: dziewczynki meldowały się na 2014 a cześć już ma ciązowe suwaczki - a to dopiero 2 m-ce.
Poza tym pisanie tutaj UZALEŻNIA:-D:-D!!!!!!!!!!

Asiu - nie mówiłam, bo wiem że ona nie pali się do rodzeństwa. Stwierdzilismy z emkiem że powiemy po usg.

Aniu - nie mam prawie żadnych objawów, oprócz sikania co 1 - 1,5h dobrze że w nocy jest lepiej. Staram się nie świrować ale słucham ogranizmu i jak domaga się odpoczynku to zwalniam tempo.
Jutro powrot do pracy a tam stress na porzadku dziennym :crazy:

Dziewczynki ja rocznikowo to już 34 mam - dacie radę!!!!

Aschlee to przepraszam. Mam nadzieje ze nie bedziesz miala takich akcji jak najmniej.

Iwo ;) moj Paweł przez pewien czas co chwile sie pytal o rodzenstwo. Przestał kiedy urodził mu się przyrodni brat od strony Ojca. Nie ma z nim kontaktu i nie chce o nim rozmawiac i slyszec. Ja go pytalam czy jak ja bede miala dzidzie to czy tez tak bedzie reagowal to powiedzial ze to co innego bo to bedzie u niego w domku i jego wlasy brat lub siostra :) ciekawe. ale wie ze sie staramy zeby nie było zaskoczenia i bedzie wiedział jako jeden z pierwszych zaraz po Was :)

Iwo :) wiek się nie liczy :)

Iwo, wierze, ze uzaleznia, podczytuje Was od pazdziernika: w pracy, w drodze do pracy, po przebudzeniu, przed pojsciem spac...moge tak wyliczac i wyliczac:-). Nie wiem, co to teraz bedzie, jak do Was doloczylam:-). Kibicowalam Wam mocno, a teraz jestem jedna z Was:-).

Letta - to długo wytrzymałaś nie ujawniając sie :-D:-D

Asia - moja siostra ma córeczki między którymi jest 15 lat różnicy i obie poza sobą świata nie widzą!!!

Letta- ciekawe ile jeszcze osób nas tak podczytuje po cichutku nie ujawniając się, hihi :laugh2:

Iwo- a kiedy pierwsza wizyta u gin? Już jesteś umowiona?

Wiecie jak się ciesze,ze w TV w końcu wracają nowe sezony wielu programów :laugh2: Uwielbiam bitwe o dom, the voice of poland, x factor, lekarze, prawo agaty i teraz nowy serial z Adamczykiem będzie i project runway. Już się nie mogę doczekać, bo o 20. lekarze i potem o 21. project runway na TVN :laugh2:

Iwo :) ja na to licze. Moj młody uwielbia dzieci, za mojej siostry dziewczynkami przepada wrecz z wzajemnością

Anulka wlasnie ide sie juz wykapac bo o 20 lekarze a potem moze sexik w koncu :)

reklama
Ja tez lubialam i the voice of Poland i X factora a teraz strasznie mi tego brakuje:-( znaczy sie tu tez jest cos takiego w TV ale jakos tak brakuje mi Polskiego gdyby nie Wy to po polsku z nikim bym tu nie pogadala oprocz Meza i corki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry