reklama

Staraczki 2014 :)

Dobra mam chwilę to teraz poodpisuje :)

Dzodzo my też zwlekalismy z decyzją o dziecku, ale w końcu nadszedł czas :)
Kup termometr owulacyjny i zacznij mierzyć temp i możesz zainwestować w testy owulacyjne

Iwo sprawdzę jaka będzie kreska co dwa dni, jak będzie ciemniec to pójdę na bete w sobote

Olusia &&&& za nowy cykl

Letta u Ciebie też trzymam &&&&
Olej kokosowy to najlepsza odzywka do włosów :)

Ewelinka mam nadzieję że się u Ciebie wyjaśni niedługo

Aschlee nie mogę z tymi cytrynami :) aż mnie wykrzywia hehe

Iwo ciągnij mnie, ciągnij :)

Jeszcze z pół godz i jadę do domku :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Chyba juz wiem dlaczego mam nie pic gazowanego...Wczoraj nie wytrzymalam i kupilam sobie cole graphics-coca-cola-956296.gifi po wzieciu tabletek po poludniu jakies pol godziny pozniej wypilam pol butelki i....pomieszane z tymi tabletkami daja efekt jakby sie wypilo kilka piw...ok stwierdzilam ze cole odpuszczam dzis kupilam wode minerlna lekko gazowana i jest dokladnie ten sam efekt...takze chyba na razie jak biore te tablety to rezygnuje z gazowanego

Załączniki

• graphics-coca-cola-956296.gif
    graphics-coca-cola-956296.gif
    19,5 KB · Wyświetleń: 33
Malusiolka - jestem jestem ale siedze cicho bo sie nie moge wstrzelic w rozmowe :P

Aschlee - brzydka pogoda u Ciebie ?? to przesylam Ci sloneczko ode mnie !!! :) na ogrodzie caly trawnik jest praktycznie biaaaaly, caly w przebisniegach :) az w szoku jestem :O bo w Polsce nie widzialam nigdy tyle przebisniegow na raz hihihi :D
Skoro u Mnie jest sloneczko to pewnie jutro bedzie i u Ciebie : )

W tym samym czasie bralam tabletke magnezu i dwie tabletki utrogestanu...na prawde czulam sie jakbym conajmniej trzy piwa wypila co mnie troche przerazilo i wole ta cole odpuscic na czas kiedy biore te leki:tak:

Malusiolka, ja zdałam egzamin w grudniu, a oficjalnie zaczęłam jeździć jakieś 2tygodnir temu. Jeszcze nie jeżdżę sama, bo się boje, takze moj D jezdzi narazie ze mna. Nie mam problemu z kontrolowaniem samochodu, ale mam problemy z orientacja w terenie i panikuje jak jestem w miejscu którego nie znam i muszę mieć kogoś, kto mówi mi kierunki. Raz mój instruktor postanowił, ze da mi prowadzić samochód bez jego instrukcji, to przysięgam dziewczyny, myślałam ze wyjechałem poza granice kraju:) Na około tylko pola, lasy... W Pewnym momencie nawet droga się sskończyła:zawstydzona/y:. Także tak...., mój instruktor oświadczył mi ze mi współczuje jak będę jeździć samodzielnie, bo będę się ciagle gubic:-D

Blair, zaaplikowalam sobie olej kokosowy na włosy w niedziele, paradowalam po domu kilka godzin z workiem na śmieci na glowie :-D. wysmarowalam się rowniez olejem od stop do głów. Chyba coś pomogło, bo moja brygada w pracy powiedziała, ze wyglądam świeżo :-), z to nie lada komplement z ich ust:)

A jajeszcz tylko kilka godzin dziś, jutro, a potem dwa dni urlopu i weekend:) Razem cztery dni wolnego...iiiiiiiiiiihaaaaa:-)

reklama
Jutro o 15 mam pierwsza probe na ten koncert co Wam mowilam...nie wiem czemu czuje lekki stres:-D

Olusia no teraz juz wiem zeby nie eksperymentowac:-D
Ewelinka nie denerwuj sie.Strasznie mocno zaciskam kciuki to musi byc dobrze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry