reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
To koncert charytatywny kilka osob spiewa najpierw jedna piosenke sam a druga z dzieckiem powaznie chorym..w polsce bylo cos chyba podobnego spelniac marzenia czy jakos tak...ale nie jestem pewna...w kazdym razie polega to wlasnie na tym a pieniadze sa przeznaczane na leczenie chorych dzieci:tak:Nie jest to jakas mega wielka impreza (i zazwyczaj biora w niej udzial rodzice i rodziny tych dzieci) ale zawsze cos..a skoro mozna pomoc to dlaczego tego nie robic;-)

Ostatnia edycja:
ASIA RATUJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! czy od nalozenia za duzej ilosci farby na glowe i odczekaniu normalny czas moga wypadlac wlosy??? albo moga byc jakiekolwiek problemy??? raz zauwazylam tak jakby moja skora byla poparzona i nie wiem czy to moglo byc od za duzej ilosci farby na wlosach???:sorry2:wychodzi na to cholerka ze farbowac wlosow sama tez nie umiem:wściekła/y:

AAschlee mi się wydaje ze od dłuższego trzymania farby ale od nalozenia wiekszej ilości nic sie nie powinno dziać... ja np mam bardzo delikatna skore glowy i jak farbuje wlosy i daje nawet z najslabsza woda to czasrm robia mi sie strupki gdzie nie gdzie. ..

dotarłam do domku, po drodze zahaczając o mcdonald :zawstydzona/y: zgrzeszyłam, ale tak mi się chciało mc wrapa... i po przyjeździe do domu wciągnęłam w ciągu chwili, znowu mi się mały głód włączył, zaraz będę musiała jeszcze czymś poprawić :P

Asia nie uwierzysz! przyszły bursztynki! tak się cieszę, piękne są :) Dziękuję

Aschlee upiłaś się colą? :D czad! hehe
zazdroszczę mi słoń nadepnął na ucho, nie umiem śpiewać, jedynie zawodzić :P
super inicjatywa z tym koncertem
wydaje mi się że skład farby nie jest dla Ciebie odpowiedni, od czasu i ilości farby raczej by aż takie cyrki się nie działy, ale mówię to tylko z mojego niedużego doświadczenia w farbowaniu

Wątpliwości jak przeczytałam "cały trawnik biały" pomyślałam o nie! śnieg?! haha a później doczytałam ze to przebiśniegi białe :D

Olusia miałam dwa wykłady w ramach studium, jedno z tworzenia zwierząt transgenicznych, drugi powtórzenie z replikacji DNA

Ewelinka czekam razem z Tobą :)

Letta heh no to miałaś przygodę za kółkiem, spokojnie z czasem zaczniesz wszystko kontrolować :) kwestia wprawy
czytałam sporo o tym olejku na forach i podobno jest zbawienny dla urody :)

reklama
Moze wogole nie powinnam wogole farbowac wlosow no wtedy to co przeszlam to byl szok cala glowa w strupach a jak myslalam ze to farba chcialam zerwac to leciala krew wiec to na pewno byly strupy.
To byla dokladnie ta farba 3d6a6f2775a3fb15684ce275985e3acd500x500.jpgtroche teraz sie boje farbowania

Jak chodzi o spiewanie to uwielbiam od najmlodszych lat ale jakos tak na cos swojego to nie ma za bardzo czasu

Załączniki

• 3d6a6f2775a3fb15684ce275985e3acd500x500.jpg
    3d6a6f2775a3fb15684ce275985e3acd500x500.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 37

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry