O ranyyyyy. 5 str nadrobic.
Aschleee moze masz jakies uczulenie na ta farbe? Uzywalas jej juz wczesniej czy to pierwszy raz?? Teoretycznie nie powinny wypadac chyba ze sie uczulilas. Hmmm nasmaruj mokra skore odzywka do wlossow troche powinna zlagodzic podraznienie.
Oooojaaaa Blair zaje wiadomosc. Tak sie ciesze. Nooo to czyli one juz idac do ciebie przynosily ci szczescie ;-) jupiiiii :-)
Aschleee paleta jest do dupyyyy zmien na cos lepszego. Koniecznie. Ona zawiera duzo metali ciezkich nie powinnas w ciazy miec z tym kontaktu. Kup sobie jakiegos loreala bez amoniaku. Sa tylko poszukaj dobrze.
Ana trafilas na jakiegos smieciarza. Ja bym poszla do kigos innego jesli masz mozliwosc oczywiscie. Przykro mi ze palant tak cie potraktowal. Moze dom buduje!??
Jeny jeszcze dwie strony

O widze ze 3 jednak bo w miedzyczasie piszecie. Ej noooo
Olusia odpoczywaj kochana. Nalezy ci sie ;-)
Watpliwosci smakowity obiadek. Ja dzis go nie mam :-(
Ewelinka ja w lutealnej fazie mialam 9 dpo 27 poziom progesteronu. Mysle ze powinnas pojsc do lekarza kochana tu nie ma na co czekac. Jajniki mogly cie bolec z innego powodu. Nawet jesli pecherzyk urosl to mogl zwyczajnie nie peknac czyli brak owulacji. Ewelinka nadal polecam dr. Kwiecinskiego. Potrzebny ci lekarz a nie konowal.
W kolejnym poscie opowiem o moim popierniczonym dniu.