reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka- w takim razie powinnaś już dawno być u ginekologa! Trzeba wywołać Ci te @, a potem obowiązkowo będziesz prowadzić obserwacje cyklu, aby faktycznie zobaczyć co się u Ciebie dzieje, jak jajniki pracują, czy jest owu i kiedy i ilu dniowe masz cykle. Nie zakładaj od razu najgorszego! Będzie dobrze, ale teraz natychmiast umawiaj się do gina.

Ana no to pan doktor niezły cennik wystawił, niektórzy się z powołaniem minęli. Idź do innego

Ewelinka zajdziesz, znajdziesz dobrego lekarza który Cię odpowiednio poprowadzi i wstawisz nam piękny teścik z dwoma kreseczkami :)
uważam tak jak Anulka że powinnaś rozejrzeć się za innym lekarzem, a przynajmniej skonsultować z innym

Anulka wtedy zdecydowanie nie byłam gotowa na bejbika. Próbuję się pocieszyć tym że teraz czuję się inaczej i test też wyszedł inaczej, tk bardzo bym chciała żeby się udało. Jeszcze i Ty wkleisz nam tu pozytywa i będziemy Qumpelki listopadówki :D
ech no tak chcieć coś załatwić na uczelni... a kiedy kolejna tura stypendium? czerwiec?

Hej ja tez kumpelka listopadówka :-Djutro betkę robię by zobaczyć jak fasol rośnie

Blair - tym razem musi być inaczej!! Pamiętasz jak ja źle się czułam przy testowaniu: ból brzucha, pleców i ściśnięty żołądek. Tym razem nie dasz sie becie i od razu bedzie 3 cyfrowa:tak::tak::tak:

Ewelinka - Anula ma rację na bank jest po owu i jesli lekarz nie chce ci wywołać @ to ja bym go zmieniła bo taka przerwa działa tylko niekorzystnie na twój organizm.

Ej kto jeszcze dziś progesteron badał?

O ranyyyyy. 5 str nadrobic.

Aschleee moze masz jakies uczulenie na ta farbe? Uzywalas jej juz wczesniej czy to pierwszy raz?? Teoretycznie nie powinny wypadac chyba ze sie uczulilas. Hmmm nasmaruj mokra skore odzywka do wlossow troche powinna zlagodzic podraznienie.

Oooojaaaa Blair zaje wiadomosc. Tak sie ciesze. Nooo to czyli one juz idac do ciebie przynosily ci szczescie ;-) jupiiiii :-)

Aschleee paleta jest do dupyyyy zmien na cos lepszego. Koniecznie. Ona zawiera duzo metali ciezkich nie powinnas w ciazy miec z tym kontaktu. Kup sobie jakiegos loreala bez amoniaku. Sa tylko poszukaj dobrze.

Ana trafilas na jakiegos smieciarza. Ja bym poszla do kigos innego jesli masz mozliwosc oczywiscie. Przykro mi ze palant tak cie potraktowal. Moze dom buduje!??

Jeny jeszcze dwie strony :D
O widze ze 3 jednak bo w miedzyczasie piszecie. Ej noooo

Olusia odpoczywaj kochana. Nalezy ci sie ;-)

Watpliwosci smakowity obiadek. Ja dzis go nie mam :-(

Ewelinka ja w lutealnej fazie mialam 9 dpo 27 poziom progesteronu. Mysle ze powinnas pojsc do lekarza kochana tu nie ma na co czekac. Jajniki mogly cie bolec z innego powodu. Nawet jesli pecherzyk urosl to mogl zwyczajnie nie peknac czyli brak owulacji. Ewelinka nadal polecam dr. Kwiecinskiego. Potrzebny ci lekarz a nie konowal.

W kolejnym poscie opowiem o moim popierniczonym dniu.

Ewelinka- no to zmień gina koniecznie, bo sądząc po tym wyniku progesteronu macica nic się nie zmieniła od czasu, gdy byłaś u gina na wizycie 20 lutego, bo niziutki progesteron to i endometrium cieniutkie. Powinien dać Ci coś na wywołanie, abyś zaczęła nowy cykl. Z takim mizernym endometrium nie dostaniesz samoczynnie @, bo nie ma co się złuszczyć po prostu.

A jeszcze sobie tak myślę, że skoro teraz masz taki niski progesteron to może on był powodem stracenia dzidzi bo to bardzo wazny hormon w ciąży!!!!

Ja dziewczyny mialam miec taki spokojny dzien dzis i nic z tego nie wyszlo. Zostalam poproszona aby przyjechac do pracy bo kolezanka nawalila i nie przyjechala a klientki byly zapisane, wiec z jezorem przy kolanach od klientki jechalam do pracy potemna gwalt wracalam do domu bo tu kolejna klientka umowiona w miedzy czasie zakupy zrobic bo w domu jesc nie ma, wiecznie ktos dzwonil pisal masakra. dopiero usiadlam na tylek mam godzine bo mlody ma korki wiec siedze w pokoju i nic nie moge robic zeby nie przeszkadzać. Grrrrr wsciekla jestem na maxa

Anulka ciesze sie ze lepiej juz dzis sie czujesz w kwestii pogodzenia z brakiem stypendium. Ładny masz wykresik :-)

Czyli okresu moge wogole nie dostać bez wywolania? Powiedzcie mi Kochane czy to moglo sir tak popierniczyc po poronieniu? No Asiu jak tak chwalisz Kwiecińskiego to chyba do niego pojde a le on chyba już do konca tyg nie przyjmuje co? Boje sie już tych lekarzy... co jeden to lepszy idiota...

reklama
On tylko poniedzialki i wtorki, może jak tyle czekałaś to umow sie do niego już tydzien nie gra roli mysle a sama czytalas opinie ze wielu osobą pomógł i wierze ze i tobie pomorze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry