reklama

Staraczki 2014 :)

hej wpadłam się tylko przywitać i powiedzieć że nie będę listopadówką jednak :( dziś dwa Pepino negatywne, czyli wczorajszy był tak jak u Anuli fałszywie dodatni.

zmykam do pracy, nadrobię Was później :*

reklama
Witam z rana:-)

Ja dziś robię sobie "wagary" w pracy hehe i mam wolne. Humor do d.upy. Mam tyle na głowie że dziś 2 godziny od 3 do 5 w nocy nie spałam. Znowu ta moja praca ehh
Wolny dzień zaczęłam o zadbania o siebie i robię paznokcie.
Plan jest napięty ciekawe ile uda mi się z tego zrealizować. Dla lepszego samopoczucia lepiej oby było to wszystko co na liście jest ;-)
Aschlee pozytywne myslenie przede wszystkim i będzie wszystko w porządku:-)
Blair przytul, przykro mi.
Asia Miłego dnia:)
ah\\eh te testy
Mój dziś idzie na badania nasienia. Nie wiem po kim bardziej widać zdenerwowanie po mnie czy po nim.
Zbieram się na śniadanie:)
Dobrego dnia dziewczyny:)

Hej dziewczyny

Blair - :( miałam ci pisać że u mnie ciemniala krecha z dnia na dzień.
Mnie tak pepino oszukał w grudniu ubiegłego roku....

Jolasia - co badasz?

Aschlee - nie czytaj tych przygnębiajacych wiadomości na październiku 2014! Trzeba przeczekać do 12 tyg :( pisz na naszych ciężarówkach.

witam ponownie :)

Brr witaj w klubie, tylko ja nie spałam od 1,30 do 3 masakra. W końcu jak zasnęłam to jakieś głupoty mi się śniły :( więc troszkę do tyłu chodzę.

Blair :( przykro mi. Ale będziesz z nami grudniówką ze mną i Anulą, Mychunią, Ewelinką i całą resztą :)

Iwo:) nie uwierzysz - przyszedł Wiesiek do mnie wczoraj. Mało nie padłam przy skrzynce, a akurat miałam sobie dokupić na wyjazd bo kończy mi się ten listek który mam. Uwaga jak zajdę do ustawić się w kolejce do przejęcia po mnie tego cudownego daru :)

Jołasia jakie wyniki dzis odbierasz??

ja już w pracy
no więc tak, nie zdążyłam Wam już odpisać bo wyłaziłam do pracy, na testach są bladziochy, noe pokazały się tak szybko jak wczoraj, ale jak przyłożyłam wszystkie trzy testy do siebie po jakiś 10min [wcześniej po 4min wrzuciłam je do torebki] to bladziochy wyglądają tak samo, wiem że to czas nie regulaminowy, ale dopiero jak delikatnie przeschły to było widać. Więc na razie czekam na rozwój wydarzeń... ale nie nastawiam się

Anula widzisz i ja i Twój Adaś mamy rację :D

Bezdzietna a może właśnie jak trochę odpuściłaś to się uda :)

Ewelinka ja mam ten Termometr owulacyjny cyfrowy 0.01 Gwarancja 24M (3925059146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jest bardzo fajny

Aschlee zostań z nami :* u Ciebie będzie n pewno wszystko dobrze, Bejbik się ładnie rozwija i tak już zostanie!

a ja dzień kobiet spędzę sama, bo G znowu w pracy ;(

Hej
Ja pól nocy nie spałam , dzis taki nwerowoy dzien ze nie wiem jak dam rade Trzymajckie kciuki a wieczorem powinnam nas pakować:(
U mnie tempka spadła wiec sytuacja raczej jasna

Blair87 - moje cienie 11dpo wyskoczyły tak po 5-10 min, a potem 12dpo szybciej ale tez mało widoczne i 13dpo profesjonalny bladzioch od razu, wiec cienie na 3 dobrze CI rokują ;-)
a i jesteś dopiero 9dpo ;-)

Dzien dobry moje Sloneczka sloneczko.gif

Dziewczyny jestescie kochane,nikt nie potrafi dac tyle wsparcia co Wy...Na prawde co lape jakiegos dolka wystarczy hwila z Wami i przechodzi:tak:
Milego dzionka

goska03 na pewno wszystko bedzie dobrze.Trzymam kciukaski &&&&&

Załączniki

• sloneczko.gif
    sloneczko.gif
    30,7 KB · Wyświetleń: 81
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka, pójdziesz do innego lekarza i będzie dobrze :) &&&&&&& za wizytę :* Kochana, co do leków na własną rękę, to odradzam. Pamiętam jak po poronieniu rozmawiałam z lekarzem na temat @ i że jak nie przyjdzie mi tam do któregoś dnia mam do niego przyjść i wywołamy. Mówiłam mu, że mam jeszcze dużo luteiny. A on do mnie, że żadną luteinę i żadnego dupka nie dostanę. Za słabe jest. A poza tym każdy lek różnie działa na każdą osobę.

Aschlee, ja byłam na Sierpniówkach i tak dużo dziewczyn straciło swoją fasolkę i w tym ja :( Wiem co czujesz :* Ale nie odchodź z wątku Ciąża Ze Staraczek, ok?:)

Ja nie wyspana, bo katar mnie wczoraj w nocy dopadł i do do tego gardło boli ;/ Mój M też mówił mi rano, że coś nie tak z jego gardłem. Ta pogoda jest nie do wytrzymania. Wczoraj cieplutko, dzisiaj znowu pochmurno ;/ I weź nie choruj. Nic mi się nie chce dzisiaj robić. Zaraz rybkę z wyciągnę z zamrażalnika i trzeba zacząć po woli obiadek szykować.

Anulka, jak tam Kochana? :*

Dziewczyny, pisałam parę dni temu do Miss i odpisała mi, że pod koniec tego tygodnia, albo w przyszłym tygodniu zajrzy na wątek i napisze do nas. Teraz jest zmęczona, bo 5 dni w tygodniu cały dzień w pracy i nie ma sił nawet wejść. Wraca, je, myje się i idzie spać, aby znowu o 5-tej wstać i tak do 20-tej w pracy.

Buziole :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry