Ewelinka, pójdziesz do innego lekarza i będzie dobrze

&&&&&&& za wizytę :* Kochana, co do leków na własną rękę, to odradzam. Pamiętam jak po poronieniu rozmawiałam z lekarzem na temat @ i że jak nie przyjdzie mi tam do któregoś dnia mam do niego przyjść i wywołamy. Mówiłam mu, że mam jeszcze dużo luteiny. A on do mnie, że żadną luteinę i żadnego dupka nie dostanę. Za słabe jest. A poza tym każdy lek różnie działa na każdą osobę.
Aschlee, ja byłam na Sierpniówkach i tak dużo dziewczyn straciło swoją fasolkę i w tym ja

Wiem co czujesz :* Ale nie odchodź z wątku Ciąża Ze Staraczek, ok?
Ja nie wyspana, bo katar mnie wczoraj w nocy dopadł i do do tego gardło boli ;/ Mój M też mówił mi rano, że coś nie tak z jego gardłem. Ta pogoda jest nie do wytrzymania. Wczoraj cieplutko, dzisiaj znowu pochmurno ;/ I weź nie choruj. Nic mi się nie chce dzisiaj robić. Zaraz rybkę z wyciągnę z zamrażalnika i trzeba zacząć po woli obiadek szykować.
Anulka, jak tam Kochana? :*
Dziewczyny, pisałam parę dni temu do Miss i odpisała mi, że pod koniec tego tygodnia, albo w przyszłym tygodniu zajrzy na wątek i napisze do nas. Teraz jest zmęczona, bo 5 dni w tygodniu cały dzień w pracy i nie ma sił nawet wejść. Wraca, je, myje się i idzie spać, aby znowu o 5-tej wstać i tak do 20-tej w pracy.
Buziole :*