reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia - pracowalam i znam doskonale branze (bo sie w niej caly czas obracam ;)) czy ciezko . Chyba jak wszedzie nacisk na sprzedaz bo takie czasy. Chyba ze nie szlabus do sprzedazy to nie masz tego cisnienia. Praca jak kazda inna zalezy kto co lubi. Wydaje mi sie ze lepeij prace miec niz nie miec. Zwlaszcza jak planujesz ciaze..
Ewelknka - chyba kazda ma takie mysli ze chce i nic z tego ;( ale ja tam wierze i wiem ze w koncu kazdej z Nas sie uda;)

reklama
Co za dzień .... strasznie boli mnie krzyż, jakby mnie ktoś ścisnoł chodze taka sztywna po 7 dniowym krwiawieniu myślałam że koniec i zaczne czekać na normalną @ a tu po 2 dniach spowrotem mam plamienia i ten bół kręgosłupa , nigdy tak nie miałam . Nic nie mogę w domu zrobić . Poradzcie co mam robić ? Czy po poronieniu też tak miałyście ? A może mój organizm poprostu zle się oczyścił :baffled::confused:

kasik u nas głównie chcą osób do wciskania ludziom kredytów...wczoraj przyszła kumpela, która pracuje w aliorze i opowiadałą kolejną porcję newsów z traktowania pracowników :wściekła/y:

lalka ja bym poszła na kontrolę do ginekologa

kasik mam nadzieję że będzie tak jak mówisz ;)

mychunia ja usłyszałam że szkoda mnie na ich stanowisko skoro jestem po studiach a poza tym boją się że będę szukała lepszej pracy ze swoimi kwalifikacjami a oni szukają pracownika na dłużej... oczywiście również potrafiło paść pytanie czy mam dzieci i tak z podtekstu trochę czy może planuje... cwaniaczki...

lalka ja miałam podobnie w trakcie poronienia... okropne bóle z krzyża... i też miałam 2 dni przerwy i znowu... ale myślę za zawsze lepiej skonsultować to z ginekologiem bo każdy przypadek jest inny

dobra Kochane nie chce się strasznie ale muszę... lecę na zakupy by wypatrzeć coś na obiad... bo weny znów brak.... Adaś chciałby ryż z jabłkami i cynamonem ale to przecież bardziej podwieczorek niż obiad... muszę znów sama wymyślać ;p

Całuję ;***

Monarti mdłości do dobry objaw :) le męczący :P

Gośka to już podejrzysz Maluszka :) Poka brzuszek :)

Lalka niestety pogoda brzydka, zachmurzone niebo, ale nie pada
skonsultuj może to z lekarzem

Ewelinka też mm nadzieję że się po prostu tajniaczy Maluch :)
też tego nie rozumiem, niektórzy narobią sobie dzieci, każde z innym, nie dbają, nie chcą a mają, a Ci którzy pragną nie mogą zaznać tego daru, albo co gorsza dany jest im na krótką chwilę

Mychunia spróbować zawsze można, nikt Cię tam na siłę nie zatrzyma jakbyś chciała odejść, wg mnie lepiej mieć pracę niż nie mieć

Ana no niestety realia są takie że nie zawsze jest praca w zawodzie, czasem trzeba wziąć co jest...

Maluś jak Go wczoraj przywoziłam z pracy tomi zasnął w samochodzie taki zmęczony, mam nadzieję że to już ostatnie dni takiej harówy, pieniądze niby dobre, ale człowiek jest jak robot

reklama
blair, dlatego też pisane że wiem co czujesz. mój m jak wracasz tak późno z pracy, zje i nawet nie ma siły aby się myć. zasypia na stojąco. ale musimy jeszcze trochę przecierpieć. pieniądze to nie wszystko, ale nie mając pieniędzy też jest źle.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry