reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Chej dziewczyny, jestem po wynikach i ginekologu.
Progesteron w 21 dc przypuszczalnie 4 dni owulacji 12,8 przy normie 6.0 - 24.0 a środek cyklu to norma wg tego labo 0.8 - 3.0. Myślę że dość nieźle.
Ani śladu po jajeczkach, wszystkie pękły!!!!
Co wy na to?

Ostatnia edycja:
Jolasia- bardzo ładnie :) z resztą wykres też ładny :)

Asia - w szoku jestem. Tydzień szło tak jak te bursztynki! Na ten cykl ci starczy na następny nie musi :)

Mychunia pamiętaj ze opinie osób niekoniecznie mogą byc bezstronne nawet jeżeli ktos pracuje w danym banku, a poza tym każdy jest innym pracownikiem. Moim zdaniem nie masz nic do stracenia, a może sie okazać ze to akurat praca dla Ciebie. Zrobisz jak uważasz ale jak sama na własnej skorze nie przekonasz sie to tak na prawdę nie będziesz wiedzieć czy to praca dla ciebie. Zawsze w miedzy czasie możesz szukać innej.Zgadzam sie z Olusia stres jest w każdej pracy takie czasy.Powodzenia:)

Ja własnie wróciłam od fryzjera i z zakupów. Pogoda we Wrocławiu istnie wiosenna:) Obiad częsciowo zrobiony reszta sie gotuje. Ide poodpoczywac:)

Maluś no ja Mu mówię żeby rzucił z resztą sam o tym myśli, damy sobie radę, ale na jesieni szykuje Mu się kolejny awans i myśli z wyższej pozycji rzucić...

Jołasia no to teraz czekamy na plusikowe testy :)

Zasnęłam w pracy na biurku :szok::-D kolega się lekko zdziwił :sorry2:
ech nie ma roboty bo sprzęt zepsuty, jadę chyba do domu

jołasia to teraz czekamy na 2 kreseczki... :-)

Blair87 no no ladnie to zasypiac... he he ale powiem tobie ze kiedys tez w pracy mi sie kimnelo ale to byl ten moment jak sie zle czulam i normalnie nie dalam juz rady a bylo jeszcze pare godzin do konca...

macie rację dziewczyny póki nie spróbuję nie będę wiedziała co i jak :tak: choć ciężko mi się wyobrazić siebie w banku :baffled:

mój mąż miał mieć jutro urlop i mieliśmy zajechać do gazowni odnośnie tej nieszczęsnej rury na działce, którą dostaliśmy, a potem po moich rodziców do Sosnowca, a dzwonił przed chwilą, że o 4 rano musi jechać do Lubinia na KGHM Miedź :wściekła/y: kazałam mu w takim razie w pt wziąć urlop... do tego wyłączyli ogrzewanie, bo na polu 10 stopni, a w domu zimno jak... :wściekła/y: dobrze, że mam kaloryfer elektryczny i mogę go sobie włączyć :-)

ja na 16 idę do kosmetyczki na hennę :-)

Olusia sto lat dla Twojego :-) napisał, że weźmie sobie... jutro nie wiadomo kiedy z miedzi zjedzie

idę hennę zrobić, bo się w ogóle nie maluję, a na chrzciny małego chce pięknie wyglądać :-)

reklama
Hej, Hej:) ja tylko na chwile, krótka przerwa na mały przekąsek. Dziś mój ostatni dzień przed urlopem, więc nam pracy po pachy...

Dziewczynki, przepraszam, ze tak na wejście tylko o sobie. Podczytuje Was jak mam chwile, ale pisząc z telefonu jest cieżko wszystko spamietac:zawstydzona/y:. Nigdy nie włączam kompa po pracy, bo oczy mi padają ze zmęczenia, więc unikam siedzenia przed kompem wieczorami. Obiecuje, ze nadrobie zaległości i będzie mi łatwiej wdrożyć się z Wami w temat:tak:.

Jusstastar (przepraszam, jak przekrecilam nick), ja tez jestem z Lublina:-), ale ten świat mały:). Mieszkam w UK od ponad 6lat, a mojego D poznałam po ok 2 latach pobytu tutaj- jest Anglikiem.

Ok, zamykam, jeszcze dużo pracy przede mną, a tu tylko 4godz pracy...:/

Pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry