reklama

Staraczki 2014 :)

A ja za badanie HSG, Laparoskopia i Histeroskopia nic mnie nie kosztowala... mialam na NFZ... robil mi moj lekarz ktory pracuje w szpitalu i do ktorego chodze prywatnie...

No to miałaś fajnie. Ja wiem, że laparoskopie, gdybym miała robioną, to też bym miała na NFZ. A tę piankę no to muszę za nią po prostu zapłacić, bo nie jest refundowana. Gdybym zdecydowała się na to klasyczne HSG z kontrastem i rentgenem też miałabym za darmo zrobione w szpitalu, w którym pracuje mój lekarz.

reklama
Aschlee, dziękuję :* Muszę jeszcze z M pogadać. Ja mu powiedziałam, że na 6 miesięcy nie puszczę go, ale na 2/3 miesiące można, ale później niech zabiera nas do siebie. Może i pomyślicie, że ze mnie egoistka, ale nie chce takiego życia. ja tu on tam. Razem, albo nikt.

Olusia, zrobiłam serowy garnek i zapraszam :D Pyszne wyszło nawet dziewczynki się zajadały :) A co do tego, że ze mnie ciamajda, to zgadzam się z tym w 100% :P Jakbym mogła, to głowę bym zapomniała albo zgubiła :-D Obżarłam się i ruszać się nie mogę :zawstydzona/y::-D

Ania_Beata, witaj :)

Nie znam tematu, bo jestem tu nowa, ale z tego, co się domyślam to chodzi o jakiś wyjazd i rozłąkę? Nie uważam, żeby to był egoizm. Ja też bym nie chciała rozstać się z moim mężem na tak długo i pewnie też zareagowałabym w podobny sposób. Także trzymam kciuki za udane pertraktacje z M. :)

Dziewczęta czemu aschlee pojechała do szpitala?

Anula -kiedy wyniki?

Kochane jesteście. Nie jest mi do śmiechu moja przyjaciółka pojechała na usg 8tyg a nie ma akcji serduszka. Dzidzia rośnie więc lekarze dają szansę ale boimy się powtórki sprzed 3 miesięcy.
Nie wyobrażam sobie że ja będę w ciąży a ona nie :( ciężko mi na sercu.

Iwo <przytul> będzie dobrze kochana nie denerwuj się
Na pewno będzie wszystko dobrze
Nie wiemy czemu Aschlee pojechała do szpitala napisała tylko że jedzie musiało się coś stać przecież
dopiero co była na USG czekamy...

reklama
Kochane bylamw wc i tam krew... w sumie nie za wiele ale tak wskazująco na rozkrecajacy sie okres bo brzuch boli... ;-D oby to bylo to...
Mam pytanie bo mam w domu Costangusa i wiesiolek. Czy moge brac te dwa specyfiki jednocześnie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry