• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Halo;-)
Oko Mi się przymkło:tak: troszkę obudziłam sie ale Mi zimno więc leże dalej :-p
Musze czekać na tel czy mogę już odebrać auto czy nie.:baffled:
Aschlee dalej nie ma i nic nie wiemy
Maluś oki zakupie i zrobię w najbliższym czasie :tak:
Anula- rewelacja że masz dobre wyniki strasznie się ciesze :tak:
Olusia- imunologia nic o tym nie wiem :confused:
Mój ginekolog powiedział Mi tak że mamy nie przesadzać nagle ze zmiana diety przyzwyczajeń itp itd bo to wybija organizm z rytmu,tylko wprowadzać delikatne zmiany i nie myslec o staraniu się więc nie mówię Michałowi że dziś owulacja po prostu się staramy i narazie nie spinamy:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Starające się: 19 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:

Kraolina - @5.02

doska1 - @ 6.02
Nachtigall - @ 6.02
dziuneczka - @27.02
CzekaCudu - @28.02
agnieszkak - @28.02
susel - @5.03

Marzec
gabis - @7.03
jołasia - @8.03
Blair87 - @12.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
ewelinka_shn - @3.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903

Ostatnia edycja:
KasikP- dziękuje Kochana, że tak mi kibicujesz! Ja Ciebie również mooocno wspieram! Kochana a ktoś tu miał wkleic link do wykresu? Jak tam dzisiaj temp.? Wskazuje owu? Rozumiem, że glosny wieczor Was czeka? Nie idz na basen ani aerobik, co będziesz miała sily na wieczorne przytulanie z M.!

Gośka- kciuuuki za bete!

Ewelinka- ja nie korzystałam z castagnusa. Wiem tylko, ze trochę obniza podwyzszona prolaktynę.

Ewelinka, ale Ty byłaś w poczekalni :P Kochana, może i dobrze, że @ przyszła. Kolejny cykl będzie Twój i nie będziesz aż tak się stresować, że coś nie tak z Twoim organizmem :)

suselku, a jak u Ciebie? Udało się :*

Gosia, &&&& za betkę :* I smacznego życzę :) Kochana, jeżeli betka wyjdzie ładna, to nie rób więcej, bo szkoda kasy.

Blair, a Ty kiedy myślisz o becie? :*

Dominika, co u Ciebie?:*

Jakaś senna jestem. Siedzę, to w miarę, ale jak się położę, to oczy same się zamykają ;/

Aschlee, co u Ciebie? Martwię się :( :*

Ostatnia edycja:
Anula, kibicuje z całego serca już ci się należy :-):-)
Wstawiłam wyszło dziś że już jestem po owulacji zgłupiałam od następnego cyklu muszę dokładniej obserwować:baffled:

KasikP- kurcze, jak wchodzę w Twój link, to wyswietla mi się MÓJ cykl?? :confused::confused::confused:

Ewelinka- noo super, ze ruszylas z miejsca! Mierz temperaturę i bacznie się obserwuj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry