reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja już w domku zaopatrzona w pepino :P zasypiam a przydałoby się w domu ogarnąć...

Ania Beata witaj :)

Maluś ja z G miałam też taka rozmowę, bo była możliwość że wyjadę do Paryża na pół roku, to powiedział że nie będę miała do kogo wracać. Strasznie się pokłóciliśmy, powiedziałam że mi skrzydła podcina że jak będzie możliwość to i tak pojadę. Ale wtedy było źle między nami, teraz bym tego w życiu nie zrobiła...
Jeśli kreska będzie ciemnieć to sobota albo pon

Iwo bardzo mi przykro z powodu Przyjaciółki, ale to na pewno chwilowe, na następnym usg posłucha serduszka maleństwa

Ewelinka no w końcu się pojawiła :) teraz bierz Męża w obroty :)

Letta mój chce iść na żywioł, będzie to będzie :) nie chce żadnego gadania o starankach, owulacji, żadnego nakręcania, just sex :D

Anulka piękny wynik :D i piękny wykres :) Kochana mam ogromną nadzieję że tym razem będzie u Ciebie plusik :*

Karolinka z gratkami jeszcze się wstrzymajmy, jakoś nie chce mi się wierzyć że to to, raczej że to wadliwe testy...

Aschlee myślę o Tobie całe popołudnie, zaczynam się poważnie martwić ;(

Gośka daj znać jak beta :D

Blair - obiecaj mi tylko że jak jutro Pepino bedzie ciemniejszy to kupisz inny test nawet 25, jakiś cień musi tam wyjśc, OK?

Aschlee - my tu się martwimy, zostaw komuś nr kom na priv:blink:

Poniewaz zazdraszczam Wam waszego spotkania, pomyślałam sobie, żeby może stworzyć wątek dla starszej na Wyspach:zawstydzona/y:. Widzę, ze taki wątek istnieje, ale ostatnia wiadomość jest z 2009, więc możemy stworzyć coś na 2014

Iwo mam jakieś z allegro, dostałam z owulacyjnymi, jak pepino wyjdzie ciemniejszy (w co wątpię) to zrobię i tamten :)

Letta a nie lepiej odświeżyć wątek?

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Blair teraz wszystkie tabletki w obrot ida ;-) folik, castagnus. , magnez. , wiesiolek :-) czekam na koniec okresu i ostro do działania :-)
Ovufriend założony :-) od jutra mierze tempke ;-) pełna wiary wkraczam w ten cykl ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry