reklama

Staraczki 2014 :)

Ania- kurde ja to chyba ślepa jestem:zawstydzona/y:, nie widzę tego...czy ja muszę wejść najpierw na swój profil:confused:?

Blair- dobre myślenie, tylko sobie pomyślałam, jak wpisze rok 2014 w temacie, to może wiecej dziewczyn się wpisze...

reklama
Ania- kurde ja to chyba ślepa jestem:zawstydzona/y:, nie widzę tego...czy ja muszę wejść najpierw na swój profil:confused:?

Nie. Wchodzisz na ogólne forum-----> babyboom.pl/forum------>wybierasz sobie dział, w którym chcesz założyć nowy temat ----> wchodzisz w ten dział, np. staramy się. I jak w to wejdziesz to w lewym górnym oraz na samym dole po lewej będziesz miała przycisk czarny "Napisz nowy temat" i małą ikonkę zielonego plusa.

Letta z tym że moderator może go zamknąć, z powodu dublowania.

Ogloszenie: chce któraś (.)(.) chętnie oddam, tak mnie strasznie pieką! I bolą po bokach :(

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Ania, widze widze :-), jak byk... Zielono czarny przycisk:). Chyba potrzebuje silniejszych okularów! Jak można go było przegapić. Ok, bo to próbuje, może się ktoś odezwie:). A jak nie, to wszystkie przyjezdzacie do Londynu i robimy spotkanie w Londynie ;-)

Blair - ja mam aż naddto :-D chyba mam już DD a na pewno wygladają jak sztuczne, a myśleć że zawsze chciałam mieć małe C:sorry2:

Ewelinka - fajnie że robisz wykresik, najlepiej mierzyć o stałej porze, ja miałam budzik nastawiony i nawet w weekend musiałam na chwile oko otworzyć:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry