reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jeszcze czeka mnie przeboj z moja lekarka...co sie stalo??? nie wiem jestem na prochach uspakajajacych wiec malo kojarze podobno wina mojej lekarki...wiecej dowiem sie w czwartek za tydzien...Maz jest tak wsciekly ze jutro jedzie do niej powiedziec co mysli i do prawnika...ja na to nie mam sily...dzis odmowila mi nawet pomocy musialam jechac do kliniki

Bardzo mi przykro, nie wiem, co powinno się mówić w takich chwilach, bo żadne słowa nie wydają się odpowiednie. ;( W każdym razie popieram decyzję konsultacji z prawnikiem i pociągnięcie odpowiedzialnej za to osoby do odpowiedzialności. Trzymam kciuki!

Aschlee, nie wiem co napisać :( brak mi słów, miało być tak dobrze :( Ale zaczęłaś krwawić? Czemu to wina lekarki? Tule Cie mocno!!!!!

Asiu, no sił mi brak do czegokolwiek, wczoraj jak posprzątałam, upiekłam to wieczorem czułam sie jak bym pracowała z 10 godzin w kopalni, spać mi się chce strasznie, dobrze że Mati chodzi do przedszkola bo przynajmniej w tym czasie mogę sobie pozwolić na lenistwo, choć to sie tylko tak mówi, trzeba obiad zrobić itp Ale ja Ci zazdroszczę tych widoków morza, piekne są :)

Jej aż zaniemówiłam z zaskoczenia i smutku. Łezka w oczach się ugościła. Tak bardzo i przykro.

Ewelinka, u mnie urwanie glowy. Jestem padnieta a jeszcze musze pakowanie odwalić. Jeśli chodzi o monitoring to poszłam na pierwszą wizyte jakoś 12- 13 dc jak mój wcześniejszy gin powiedział ze nie bedzie ovu po raz kolejny i wtedy odesłał mnie do Kwiecińskiego zeby czasu nie marnować, a on jak zrobił mi usg to byl pecherzyk. zaplacilam 130 zl i kazal przyjsc tam po kilku dniach na kontr i juz wtedy nie placilam wiecej. Zlecił hormony i kazal zadzwonic jak beda wyniki zeby nie chodzic i dupy nie zawracac.

K.urwaa az wściekla jestem na lekarzy.

Dzis potwierdzily to dwie lekarki...i one powiedzialy ze to nie moze zostac bez konsekwencji bo od jakiegos czasu byly problemy z plamieniami...okolo godziny 13 dostalam plamienia potem juz byla to krew dlatego pojechalam do lekarza...moja lekarka odmowila mi dzis przyjecia bo niby nie mialam godziny ustalonej...
a dlaczego w czwartek bo chca zobaczyc czy oczyszcze sie sama a jak nie to nw czwartek mam zabieg

Ostatnia edycja:
Aschlee - tak mi przykro, sucz z tej lekarki! I pomysleć że zachodnia służba zdrowia jest bardziej pro-pacjencka!

&&&&& by zabieg nie był konieczny, będzie lepiej dla Twojego organizmu.

Asiu ale taki zawrot głowy teraz a potem odpoczywanko :-) i staranka :-D to ja tez najlepiej jakbym poszla mniej wiecej na owu do niego co?

Aschlee a te leki co dostalas na plamienia? Powinna cos jeszcze zlecic?

Wchodzę i co :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No rzesz co za okropne wiadomości
Aschlee - tule :* Co za małpa, pinda itp:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - przysięga Hipokratesa nie szkodzić - godziny ustalonej - a za co ona kasę bierze - szok ręce opadają człowiek nie ma z znikąd pomocy.

A myslalam ze trafilam na lekarke aniola chociaz na ostatniej wizycie mnie wkurzyla bo dwoch lekarzy mowilo ze mam lezec i odpoczywac zero stresu...a ta mi pier**lila ze bzdury...ze jest ok i ze mam duzo spacerowac bo pogoda ladna...nawet mi nie zalozyla karty ciazy...ciekawe czemu
Malo tego miala mi zapisac zastrzyki jak po lekach byly plamienia albo bole brzucha a tego nie zrobila

reklama
Aschlee25 ech brak slow.... kuzwa sluzba zdrowia schodzi na psy... nawet w innych krajach... co to znaczy ze nie przyjmie bo nie masz wizyty ustalonej? nosz kuzwa !! paranoja jakas... nie dziwie sie ze twoj jest tak wkurzony i do prawnika idzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry