reklama

Staraczki 2014 :)

Jakie to zycie nie sprawiedliwe jest... masz racje Malus te co nie chca dziecka pija, cpaja, i bog wie co robia zachodza bez problemu , nie oszczedzaja sie i rodza zdrowe a my staramy sie, chcemy , damy wszystko maluszkowi i jeszcze mamy tak pod gorkei przechodzimy straty... masakra jakas!! a lekarka to jednym slowem s.... normalnie zabic babke i tyle !! jak moze odmowic przyjecia jak sie cos dzieje!! to juz sa szczyty jakies !! nie powinna byc lekarzem... ile kobiet stracilo przez nia dzieci tego nikt nie wie.. chociaz tez nie wiadomo co bylo przyczyna czy jakas wada dzieciatka, bo jednak bralas leki co prawda pozno ale bralas i bylas na USG i bylo juz lepiej i slyszalas serduszko... hmmm moze badanie da jakas odpowiedz... hmmmm

Tez bede sie bala do poki nie zobacze dzieciatka i nie przytule do serca...

reklama
Aschlee, ja tez jestem z Tobą :( tak bardzo mi przykro, jeszcze kilka dni temu bylas na usg i było dobrze, a tu nagle taka tragedia, a lekarze mówili coś o przyczynie? Przecież dopiero serduszko biło :( nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.....

Nie mowili nic dokladnie...kilka razy padlo slowo niedopelnienie obowiazkow albo zaniedbanie no i kazdy mowil ze to nie mozliwe ze przy plamieniach i bolach ona uznala ze jest ok i kazala duzo spacerowac,wybrac sie na basen itp a ja mialam lezec plackiem w lozku a jak po utrogestanie zglosilam plamienia to powinnam dostac skierowanie na zastrzyki podtrzymujace ciaze...ja siedzialam i tempo patrzylam w podloge trafialo do mnie niewiele...oni maja wyslac jej jakies pismo o niedopelnieniu obowiazkow podobno tak mi Maz teraz mowil

Aschlee, teraz wsparcie ludzi najważniejsze :* Kochana, jesteśmy aby wspierać się nawzajem.

Anulka, nie odchodź :* Słonko, wiem że ciężko czyta się takie przykre rzeczy, ale musimy jakoś żyć dalej :( Nie wyobrażam sobie tego wątku bez Was.'

Ja teraz uciekam, bo M wraca właśnie do domu i jeść muszę mu dać i chce w końcu z nim pogadać, bo nigdy nie ma czasu. Dobranoc Kochane :* Aschlee, trzymaj się :*

Aschlee razem przetrwamy wszystko !!!!
Połóż się odpocznij i pisz pisz do nas my jesteśmy z Tobą!!!!
Anula odejdziesz i co to da będziesz sama a samemu jest źle tu jesteśmy razem wszystkie mamy dobre chwile i złe..takie jest życie ehhhh
zrobisz jak zechcesz
Teraz najważniejsze żeby ukarać tą lekarkę !!!!!!!!! Żeby już nigdy nikogo nie skrzywdziła !!!!!!!!
NIGDY !!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aschlee- chyba jedna z najcięższych nocy przed Tobą Kochana. Błagam trzymaj się dzielnie, mąż niech nie odstępuje Ciebie na krok. Musicie siebie wspierać w tych strasznie trudnych chwilach dla Was. Nie potrafię przestać o Tobie, Was myśleć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry