Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu wczoraj tez takie bylo niestety sloneczko powoduje ze nie da sie jezdzic na nartach ale i tak bylo fajnie. Buziole moje dziecko konczy jezdzic i idziemy sie zbierac. Odezwe sie po powrocie
dziewczyny jaka u nas piekna pogoda aż szkoda w domku siedzieć..
U mnie dzisiaj debiut z rosołkiem, nigdy nie gotowałam bo zawsze R był specem od zup, ale ze on śpi a mnie się bardzo chciało więc się wziełam i ugotowałam, jak na debiut wyszedł smakowity..
Mychunia pasuje wam taki bombelek
Mligocka zazdraszczam takiej niespodzianki , niestety mój nie należy do romantyków i napewno nie wpadłby na taki pomysł
Hej kochane - dziś przywitałam się z kibelkiem. Ręce do tej pory mi się trzesa. Ma szczęście już wracamy to poleze w łóżeczku
Blair - ten skubany wykres wygląda ciążowo. Cały czas ma tendencje do wzrostu. Nawet jeśli nie masz fasolki to Twój organizm pięknie pracuje i na pewno jest już gotowy.
Dziewczyny, podajcie prosze ściąge jakie badanie robić w których dniach cyklu. Wiem, że już nie raz było to na forum, ale nie moge znaleźć Chodzi mi najbardziej o początek cyklu.
Malusiolka, prosze przepisz mnie na 4.04. Niestety dzisiaj @ sie ze mną przywitała :-(
Miłej niedzieli