reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aniu bylismy dzis na kasprowym wierchu potem na skoczniach i krupowki. Wszystko z buta. Tylko kolejka na szczyt wjechalismy. Mega duzo kilometrow lydki mnie bola i biodra ;-) jutro chcemy spokojniej gubalowke, szymoszkowa i termy a we wtorek chcemy wjechac znowu na kasprowy ale wyporzyczymy sprzet bo na giewont chcemy pojsc. Sie zobaczy. Taki aktywny odpoczynek padniemy pewnie.

A ty kochana moja, pomysl jednak o inseminacji powaznie. Bo szkoda waszych nerwow a noz uda sie za pierwszym razem ;-)

Mychunia tequile :D

Asiu no no :-) jak tam wycieczka na Kasprowy?

mligocka milej pracy zycze... :tak:

Anula1988 wiem o czym mowisz ja sie wczoraj dowiedzialam ze znajoma mojego wpadla w niechcicana ciaze...teraz sie bedzie szybko żenić itp... widzisz nie zdarzyla pomyslec i juz ma... a co ja? staram sie i staram i nic... ech.... jakie to zycie nie sprawiedliwe jest.... cholernie nie sprawiedliwe....

A ja malo spalam po nocy i jak wrocilam od tesciowej z obiadu to polozylam sie na chwile a bylo ok 17 do dopiero teraz wstalam.... he he :tak:

Anula nie smutaj sie Ty wspierasz mnie a ja bede wspierac Ciebie tylko patrzec jak bedziesz nam sie chwalila testami i fotkami z USG...Wszyszkim nam musi w koncu zaswiecic slonce...wydaje mi sie ze po tym co przeszlysmy w koncu los powinien sie i do nas usmiechnac...
Asia pij i relaksuj sie. Dzis odpoczniecie po wyprawie a jutro zabierzecie sie do dziela

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry