reklama

Staraczki 2014 :)

Ja mam na szczescie fajna tesciowa. Nie lubi sie wtracac a jak cos powie za duzo.to od razu przeprasza z gory:) ale ja nie rozumiem takich bab jak Wy piszecie same sobie.zycie utrudniaja i wszystkim wokol.
Ja wiem jedno Spieszmy sie kochac ludzi... wiele osob jest tak zawzietych i sie kloci z rodzina zamiast odpuscic czasem. Rodzina ponad wszystko. O jakies durnoty.o pieniadze nie warto sie klocic bo to pozniej nie ma znaczenia. Jak czlowiek ma ludzi ktorych kocha to bedzie szczesliwu. A wiele osob rozumie to pod koniec zycia jak juz wiekszosc zycia spedzil.na klotniach. Ja nawet ze swoim M sie nie klocilam nigdy. My rozmawiamy zeby wyjasnic sprawe.
Wspolczuje Wam tesciowych ale one kiedys beda zalowac jak sie od.nich dzieci i wnuki odwroca.

reklama
Ja mam na szczescie fajna tesciowa. Nie lubi sie wtracac a jak cos powie za duzo.to od razu przeprasza z gory:) ale ja nie rozumiem takich bab jak Wy piszecie same sobie.zycie utrudniaja i wszystkim wokol.
Ja wiem jedno Spieszmy sie kochac ludzi... wiele osob jest tak zawzietych i sie kloci z rodzina zamiast odpuscic czasem. Rodzina ponad wszystko. O jakies durnoty.o pieniadze nie warto sie klocic bo to pozniej nie ma znaczenia. Jak czlowiek ma ludzi ktorych kocha to bedzie szczesliwu. A wiele osob rozumie to pod koniec zycia jak juz wiekszosc zycia spedzil.na klotniach. Ja nawet ze swoim M sie nie klocilam nigdy. My rozmawiamy zeby wyjasnic sprawe.
Wspolczuje Wam tesciowych ale one kiedys beda zalowac jak sie od.nich dzieci i wnuki odwroca.

Ja właśnie też jestem w gronie tych szczęściar, które mają fajne teściowe. Spędziliśmy u nich teraz miniony weekend, lubimy co jakiś czas do nich pojechać. Odpocząć, pospędzać czas razem. Dziewczyny, a jak mówicie do swoich teściowych? Ja mówię: mamo i do teścia tato. Mój mąż do moich rodziców też w ten sposób.

Teraz to co powiem moze wyda sie glupie ale ja nie moge sie przełamać i do tesci mówię bezosobowo ; p jakos nie potrafię mamo, tato... nie moze mi to przejść przez gardlo :-D

Malus co za kobieta...chyba wiecznie musi zatruwac Wam zycie...szok...niech sie zajmie w koncu wlasnym zyciem i da Wam swiety spokoj chce jej sie malowac to ma meza wiec niech sie biora i maluja...Wy teraz macie swoje mieszkanie o ktore musicie dbac...Co za upierdliwa kobieta...

Ja nabralam sily dzieki mojemu Mezowi,Corce i Waszemu wsparciu gdyby nie wy pewno licho by mi bylo sie pozbierac...Maz teraz mnie pilnuje zebym przestala sie wszystkim denerwowac,powiedzial ze porobimy prywatnie wszystkie badania jakie trzeba i mowi ze jak tylko bede gotowa to on bedzie czekal...

ewelinka_shn wiesz ze ja tez dlugo tak mialam wolalam mowic bezosobowo...jakos tak sie wstydzilam

Hej kochane - wiosna przyszła aż chce się wstawać rano :) ja już w pracy i całkiem nieźle się czuje ;)

Aschlee - ciesze się w znalazłaś siłę by się przeciwstawić babsztylowi

Asia- oby obyło się bez hsg!!!!

Wszystkie testujące trzymam kciuki. Trochę mało nas na listopad. Liczę że jeszcze ktoś dołączy.
Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Witajcie.... dopiero co wstalam, trzeba bylo sie wyspac hehe :-)

Aschlee trzymaj sie kochana dzielnie !!

jołasia trzymam kciuki za to mieszkanie i szybką wyprowadzkę :tak:

AsiaSzw zazdroszcze tobie troszke tego wypadu, tez bym sobie gdzies pojechala chodz nie koniecznie w gory,.... :tak:ale sam odpoczynej, relaks, spacery itp.. tym bardziej ze pogoda sprzyja..:-)

Blair dalej zaciskam mocno kciuki !!:tak:

Martyna witaj :laugh2:

ewelinka_shn a nie robilas zespolu antyfosfolipidowego, koantyagunt tocznia oraz beta 2 glikoproteinie...to tez wazne badania... :happy2: ja do tesciowej czy tescia tez nie bardzo mowie mamo czy tato, zazwyczaj tesciowa... natomiast moj mowi do mojej mamo bo moja mama znow nie lubi tego slowa i tak widzicie...jakos nie umiem sie przelamac zeby tak mowic...hmmm chociaz mam fajnych tesciow ale nie raz mam dosc...

Malusiolka masz racje.... kuzwa gdyby moja tesciowa tak zaczela gadac i obrazac zrobilabym dokladnie to samo... ale pierw bym powiedziala co o niej mysle !! i nie patrzylabym juz na slowa.... kto jak kto ale ona nie ma prawa ciebie obrazac, ani twoja matka nie jest ani nikim innym.... ma ciebie szanowac!!

AsiaSzw - zazdroszczę Ci tej wyprawy. Niestety u mnie ograniczone możliwości, raz zerwane ścięgno Achillesa na wieki będzie dawać się we znaki po wysiłku. Co do badań powinnaś jeszcze zrobić progesteron w 4 dpo, 6 dpo i 8 dpo i nie zaszkodzi jak to będzie o różnych porach dnia bo w ciągu dnia się waha.

Aschlee25 - trzymaj się kochana, teraz może być tylko lepiej

Malusiolka - no coż, właśnie zaczeło się @ plamienie krwiste więc @ kak w zegarku pomimo luteiny. Musiała być bardzo niska no i temperatura spadła. Wpisz mnie na 7 kwietnia. Co do teściowych to moja też zamierza nas rozdzielić ale jej się nie udaje.

Teraz to co powiem moze wyda sie glupie ale ja nie moge sie przełamać i do tesci mówię bezosobowo ; p jakos nie potrafię mamo, tato... nie moze mi to przejść przez gardlo :-D

Skomentuje to tak :-D:-D:-D:-D:-D

Innej synowej moja teściowa to już nie ma bo się rozwiodła tamta z szwagrem bo już nie mogła wytrzymać. Na rozprawie ponoć powiedziała, że to teściowa mieszała w małżeństwie i kto wie, może tak i było. A że ma podatnego synusia który nie radzi sobie bez pomocy mamusi to i tak się stało. A kolejnej to nie widziała jeszcze bo stara szwagierka mieszka obok szwagra w innym mieszkaniu a tamta ponoć nie chce tu przyjechać puki tamta jest lub dlatego że szwagrowi został tylko pokój z kuchnią to za mało miejsca dla nich i ich dzieci. Teraz teściowa wojuje bo sądzi, że jak szwagier dostanie jej mieszkanie to tamta się sprowadzi i będzie miała jak pączek w maśle bo tamta taka pracowita jak żadna inne kobieta, Dosłownie cudo. Tylko się nie spodziewa, że nim się obejrzy to te cudo jej bokiem wyjdzie razem z tym jej synkiem i będzie uderzać do nas w łaskę, ale jak ona nas tak traktuje jak mojego M nazwała obcym dla niej człowiekiem to nawet później niech nie liczy na złamanego grosza. jak już będziemy mieli dzidziusia to lepszą babcią i dziadkiem będą dla niego moi przybrani rodzice niż własna matka M.

Olusia nie żaden lekarz nie zlecil mi tych badan... moze dlatego że ja miałam puste jajo a na to nie ma podobno wytlumaczenia... tak sie pk prostu czasem dzieje. Pocieszenie takie ze podobno bardzo bardzo rzadko się powtarza u tej samej kobiety i raczej nie ma wpływu na kolejne ciaze.ja licze na to ze skoro dostalam okres to moze hormony wrocily do normy i uda mi się zajsc i szczęśliwie donosic ciaze ;) A co to za badania?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry