• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malus zgadzam się zamknac he na trzy spusty :p

Blair moze mama miala proroczy sen ;-)

a pewnie ze chce taki prezencij na święta a co :-)

JUSASTAR ja testuje na poczatku kwietnia ;-) obym coś wtedy wytestowala :-)

Ja dzis mialam leniwy dzień ale czasem tak trzeba. Jutro zs to od rana na nogach ;-)

AsiaSzw - piękne zdjęci, ładna para ;-)

Malusiolka - jak tylko będzie mieszkanie to tak zrobimy, brak kontaktu albo do minimum. Bynajmniej nie dostanie naszego nowego adresu. Nie wpuszczę jej. Jakbym mogła to bym wyprowadziła się i to zaraz ale u nas zarobki liche a za mieszkanie wynajęcie wychodzi około 900 zł, także jakbym nagle przestała zarabiać, a to możliwe z dnia na dzień przy umowie zlecenie jak skończą się zlecenia, to zostaje na resztę 500 zła, rata za laptopa, ze 100 zł na spłatę debetu i zostaje nam 200 zl na życie na miesiąc. Niewykonalne.
Dobranoc laski

Widzisz AsiaSz warto tam pojechać mocno się wymasowalas? Po spacerze z mężem po górach nic nie bolało ale po termach miałam takie zakwasy że cho cho ;-) chodziłam jak połamana ;-)

Ale lubię szaflary i pewnie jak dziecko się odchowa to pojedziemy tam z naszymi pociechami mój syn był tam już 2 razy ;-) raz w marcu ;-) i z wody nie chciał wyjść :-)

Ja zawsze chciałam urodzic w wakacje i gdyby nie poronienie to bym w lipcu rodziła. A teraz kazdy miesiąc idealny byleby malenstwo było;** a grudzień to równie piekny miesiac :-)

Ewelinka no kochana w pociag 14 h i bedziesz ;-)

Montari bylo super. Ja nie specjalnie lubie te masaze w wodzie. Omijam je. Jutro chcemy do Bialki na termy pojechac. Ale jeszcze zobacYmy co bedziemy robic bo nie ukrywam ze Morskie dzis nas troche przeoralo. Ledwo chodze. 2 dni pod rzad tyle km i wysilku a my pracusie wogole prawie sie nie ruszamy to teraz masakrycznie cierpimy. Poza tym chcialabym odpoczac. ;-) Tequila na stoł. :D

reklama
Mi wychodzi termin na 12 październik a mąż jest z 3 ( ale w papierach ma 2 bo teść wczorajszy w urzędzie dni pomylił);-) i fajnie by było urodzić w te dni :-) a pewnie będzie CC to może uda się coś załatwić ;-) będą 2 wagi w domu, ja byk, syn baran a męża syn skopion:-) full wypasik

AsiaSz to super :-) następnym razem bierz synka i jedź na Tatralandie oj ale tam jest raj dla dzieci

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry