reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

A mi zatrzymala sie na 36.93 tak jak wczoraj to jest nadzieja.
Wczoraj myslalam.ze.sie rozchoruje bo wszyscy maja wirusowki i mnie jakos tak po zoladku smyralo i jak sie polozylam musialam 3 razy wstawac.siusiu robic. A dodam ze w niedziele pojechalismy na gofry i sie za lekko ubralam.
Ale dzis jest poki co ok, wiec zbieram sie do pracy:)

reklama
hej dziewczynki :-D

ja też bym w lipcu rodziła :-(

mój mąż jest rak, a ja lew :tak:

ewelinka czasem jak jesteś świeżo po okresie, a się kochasz możesz krwawić... a z którego lipca lub sierpnia jesteś? ja z 26 lipca :-D

Witam kobietki.
A ja dzisiaj wstałam jak nowonarodzona.
Cycki przestały boleć, brzuchol też, czuje się zupełnie jak po ..okresie:-D:laugh2:

martynka- temperatura w kobiecym cyklu jest indywidualną sprawą dla każdej kobiety, niektórym tempka leci w dół przed miesiączką a innym spada dopiero w dniu miesiączki.

Dzień dobry

Walnięte forum, wylogowało mnie po 5 minutach obecności i skasowało pisaną odpowiedż. Pierwszy raz taki numer wycieło:wściekła/y:

Piszę w skrócie bez odnośników do Was bo nie mam siły wracać do tego co myslałam.

Byłam wczoraj u swojego starego doktora tego u nas w mieście na nfz. Zalecił mi branie aspiryny w małych dawkach, maksymalnie 1/4 tabletki. Ma działanie przy problemach z chorobami autoimunologicznymi a haschimoto właśnie taką chorobą jest, mam też problem z krzepliwością krwi, miałam kiedyś badane. Są też fora poświęcone aspirynie w starankach o dzidzię i w ciąży. Zaczełam od wczoraj. Taka mała dawka bardzo nie powinna wpłynąć na moc krwawienia, jakoś dam radę a dla dzidzi wszystko. Biorę też wiesiołek, magnez wit b6, b12, beta karoten wit A cynk kwas foliowy, wit c specyfik Maca. Większe dawki niż w zwykłych witaminach dla kobiet. A i do tego jeszcze zioła, pokrzywa, melisa. Czyli cała garść wspomagająca.

Witam :-)

Mychunia nie zartuj ja tez z 26 lipca :-) piekny dzien ;-) a slub mialam 27 lipca ;-)

U mnie pięknie swieci słonko zaraz lece do mamy a potem na zakupy i wieczorem spotkanie z moimi dziewczynami przy piwku :-)

Jolasiu - pogadaj z lekarzem lepiej brac akard 1 dziennie. To ta sama substancja ale radzi sie kobietom w ciazy i w staraniach przyjmowac akard
Blair - wiesz nie ma @ jest nadzieja. Poczekajmy zobaczymy. Choc fakt temp spadla dosc nisko a bierzesz jakis duphaston czy luteine?

Cześć dziewczyny:-)

We Wrocławiu wiosna na całego:-)
Dawno mnie tu nie było. Czyżbym odpuściła, chyba nie. Chociaż w tematyce starań "miło" nie jest, puszczają nam nerwy, zarówno mi, jak i mojemu M. Badanie nasienia M tez odbiło sie na nas.Teraz czekamy na wyniki. A ja jestem kilka dni przed terminem @ i jak co miesiąc zaczynam sobie wkręcać. Ehh czyli jak co miesiąc...

Asia Szw czytałam, że weekend w górach zaliczyłaś - zazdroszczę:) My już którys rok wybieramy sie w tatry i jakoś zawsze morze wygrywa.
My teraz w wawie byliśmy, u rodziny, niby fajnie, ale mnie szybko męczy takie siedzenie przy stole. Fajny był wypad do Centrum Kopernika, polecam:)
Agniecha jak się czujesz?:-)
Iwo jak tam samopoczucie?:-)

Ania_Beata ja osobiście nie mam preferencji co do terminu porodu, chciałabym aby udało się zajść jak najszybciej. Zapewne czy to lato czy zima ma to swoje plusy i minusy. Moja siostra rodziła dwójkę swoich dzieci na poczatku sierpnia i mówi że pod wzgledem lekkosci ubrań dla niej lepsze jest lato, bo zimą te kurtki swetry, buty.

Malusiolka doczytałam tylko wczoraj, że znów masz "akcje" z tesciową, nie fajnie, trzymaj sie ciepło. Co za człowiek ta twoja teściowa ehh A jak prowadzenie auta?:-)

Dobra ja zbieram się do pracy, podczytam was w pracy

Za testujące trzymam kciuki:)

reklama
Dzien dobry.
Ale naskrobalyscie dziewczyny.
Anula to niezle dalas czadu z pisaniem.

Martyna ty tez z Gdanska ;-) kolejna do kolekcji. Taki spadek to nie spadfk. Wyluzuj troche bo jak bedziesz sie tak spinac to nic nie bedzie lepiej a tylko wieksze rozczarowania. Test sobie zrob jak chcesz wiedziec. Ale na luzie !!

Amisia jak tam. Kiedy testujesz?
Martyna a ty robisz sobie wykres czy tylko mierzysz? Bo bez wykresu nic nie zinterpretujesz.

Mloda mama witaj. Napisz cos o sobie.

Brr ja nadal w gorach. Do czwartku :D

Dziewczyny ale mam zakwasy. Kurde chyba dzis nigdzie nie pojdziemy dalej bo nogi w dupe wczodza. Dopiero sie obudzilam, szym spi. Do dziewczyn ktore proponowaly mi jakies zabawy z szymem tyko w skrocie powiem ze wczoraj padlismy. Nawet po kolacji nie sprzatniete sil brak. Dzis sie zregenerujemy mam nadzieje.

Tu kolej y piekny sloneczny dzien. Milego...

Do góry