Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ja jestem byczek, mój M raczkiem, starsza córka bliźniak, a młodsza lew
Jakbym nie poroniła miałabym w domu kolejnego lewa, albo już pannę 
Oluś, przykro mi Kochana, że musiałaś to przeżywać i w takim dniu jak urodzinki <przytul
Parę miesięcy temu nie miałam pojęcia co czują kobiety, które tracą swoje maleństwa, ale odkąd moje maleństwo odeszło wiem, że to ogromny ból ;/
jołasia, masz rację, dla maleństwa wszystko się zrobi. Dasz radę Kochana :*
Mloda.Mama witaj
Brrr Kochana, staraj się nie nakręcać. W końcu Wam się uda, a myślenie, że może jednak jestem, a może nie jestem w ciąży wykończy Ciebie <przytul> Zaciskam mocno kciuki aby w końcu Wam się udało:*&&&&&&:* Jazda z dnia na dzień idzie mi o wiele lepiej. Dzisiaj M pracuje do 15-tej, to może na chwilkę poproszę go aby gdzieś się przejechać
Nie wyobrażam sobie teraz żeby nie miała prawka
Co do teściowej, to chyba nigdy nie zostawi nas w spokoju, chyba że rozwiodę się z M. Ale to po moim trupie 
Asia, nie doczytałam wcześniej.. na wyjeździe próbujecie starać się o dzidzi?
:*
U mnie w Olsztynie piękna pogoda
Czuć wiosnę. Niedługo zbieram się i idę z dziewczynkami na plac zabaw. Oliwka tylko oczy otworzyła, to od razu, że idziemy się bawić 
Aschlee, co tam Kochana?:*
Anulka, co u Ciebie?:*
Oluś, przykro mi Kochana, że musiałaś to przeżywać i w takim dniu jak urodzinki <przytul
jołasia, masz rację, dla maleństwa wszystko się zrobi. Dasz radę Kochana :*
Mloda.Mama witaj
Brrr Kochana, staraj się nie nakręcać. W końcu Wam się uda, a myślenie, że może jednak jestem, a może nie jestem w ciąży wykończy Ciebie <przytul> Zaciskam mocno kciuki aby w końcu Wam się udało:*&&&&&&:* Jazda z dnia na dzień idzie mi o wiele lepiej. Dzisiaj M pracuje do 15-tej, to może na chwilkę poproszę go aby gdzieś się przejechać
Asia, nie doczytałam wcześniej.. na wyjeździe próbujecie starać się o dzidzi?
U mnie w Olsztynie piękna pogoda
Aschlee, co tam Kochana?:*
Anulka, co u Ciebie?:*
Ostatnia edycja: