reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja jestem byczek, mój M raczkiem, starsza córka bliźniak, a młodsza lew :p Jakbym nie poroniła miałabym w domu kolejnego lewa, albo już pannę :)

Oluś, przykro mi Kochana, że musiałaś to przeżywać i w takim dniu jak urodzinki <przytul:mad: Parę miesięcy temu nie miałam pojęcia co czują kobiety, które tracą swoje maleństwa, ale odkąd moje maleństwo odeszło wiem, że to ogromny ból ;/

jołasia, masz rację, dla maleństwa wszystko się zrobi. Dasz radę Kochana :*

Mloda.Mama witaj ;)

Brrr Kochana, staraj się nie nakręcać. W końcu Wam się uda, a myślenie, że może jednak jestem, a może nie jestem w ciąży wykończy Ciebie <przytul> Zaciskam mocno kciuki aby w końcu Wam się udało:*&&&&&&:* Jazda z dnia na dzień idzie mi o wiele lepiej. Dzisiaj M pracuje do 15-tej, to może na chwilkę poproszę go aby gdzieś się przejechać :) Nie wyobrażam sobie teraz żeby nie miała prawka :D Co do teściowej, to chyba nigdy nie zostawi nas w spokoju, chyba że rozwiodę się z M. Ale to po moim trupie :)

Asia, nie doczytałam wcześniej.. na wyjeździe próbujecie starać się o dzidzi? :):*

U mnie w Olsztynie piękna pogoda :D Czuć wiosnę. Niedługo zbieram się i idę z dziewczynkami na plac zabaw. Oliwka tylko oczy otworzyła, to od razu, że idziemy się bawić :D

Aschlee, co tam Kochana?:*

Anulka, co u Ciebie?:*

Ostatnia edycja:
reklama
Asia Szw gapa ze mnie nie doczytałam:rofl2: no to odpoczywaj kochana:-) zazdroszczę

Malusiolka gdyby to było takie łatwe nie nakręcać sie, ja chyba nie potrafię. dzięki:)

Starające się: 15 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
Blair87 - @12.03
Ania_Beata - @12.03
jussastar - @13.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

O sobie... ja nie lubię za bardzo pisać o sobie, bo nigdy nie wiem od czego zacząć. Póki co staram się ogarnąć forum z przerwami na pracę :)

Staramy się o dziecko już ponad rok. Rok temu robiłam badania, wszystko ze mną okay, nie ma przeciwwskazań. Mąż się badał trzy miesiące temu. Temperatury nigdy nie mierzyłam bo systematyczność to nie moja mocna strona. Owulacyjnych postanowiliśmy nie robić, by się nie spinać. Wcześniej liczyliśmy dni, kiedy owulacja może być i wtedy staraliśmy się, z zachowaniem tych wszystkich przerw, norm itd, a teraz uznaliśmy od nowego roku, że kochamy się kiedy mamy ochotę i może wtedy "wpadniemy" :)

Hej dziewczyny

Blair - wiedziałam że jesteś facet, gruby i stary i tylko oczy nam testami mydlisz :)

Asia - ma zakwasy piwko lepsze :) to co może dzis chillout w łóżeczku?

Brr - kochana ciężki czas za wami. Emek pewnie boi się wyników. Życzę fasolinki!
Ja ranki mam mocno średnie
Mdłości mnie męczą :( a tu trzeba do pracy iść i jeszcze nie dać po sobie poznać....

Wątpliwości - gdzie ty się podziewasz?

O sobie... ja nie lubię za bardzo pisać o sobie, bo nigdy nie wiem od czego zacząć. Póki co staram się ogarnąć forum z przerwami na pracę :)

Staramy się o dziecko już ponad rok. Rok temu robiłam badania, wszystko ze mną okay, nie ma przeciwwskazań. Mąż się badał trzy miesiące temu. Temperatury nigdy nie mierzyłam bo systematyczność to nie moja mocna strona. Owulacyjnych postanowiliśmy nie robić, by się nie spinać. Wcześniej liczyliśmy dni, kiedy owulacja może być i wtedy staraliśmy się, z zachowaniem tych wszystkich przerw, norm itd, a teraz uznaliśmy od nowego roku, że kochamy się kiedy mamy ochotę i może wtedy "wpadniemy" :)

Prędzej czy później się uda - jak nam wszystkim. Podejście bez spinki - super. Ja bym tak nie mogła, bo zawsze przed owu mam bardzo silny ból jajnika i wtedy wiem, kiedy "serduszkować". Nawet gdy zakładam, że kochamy się kiedy chcemy, to i tak podświadomie wiem, że niebawem owulacja i trzeba wzmocnić działania. ;)

reklama
Co prawda teraz mi się @ spóźnia, ale ja nie robię sobie nadziei, bo mi się wszystko rozregulowało od stresu w pracy... ale jak @ nie przyjdzie to około 23 marca zrobię test :)

Do góry