• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Malusiolka no własnie gdybym przynajmniej prace miała na tyle normalna że przynajmniej przez te 8 godzin bym nie myslała o tym, a tak nie jest. Do tego dochodzi stres związany z pracą. Troche scrapuje, obecnie mniej niż wczesniej, jakoś czasu brakuje albo chęci. Chciałam sie nauczyc szyc na maszynie ale przez moja prace zmianowa trudno uczeszczac na kurs:( ale masz racje trzeba cos robic by nie zwariować.

Mloda mama witam;) na luz i spontan najlepiej jak mozecie sobie na to pozwolic
Asiu ale ci fajnie
Iwo trzymaj sie
Teraz nie mozna zwolnic niezaleznie od tygodnia ciazy
Ja czekam u dentysty a potem znowu do pracy i zrobie przerwe na cwiczenie czas sie poruszac bo znowu wszedzie za duzo;)
Trzymajcie kciuki zebysmy w ten cykl zdazyli;) w piatek ide do gin wiec bede wiedzie czy wyrobimy sie z wyjazdm meza;)
Malusiola czy juz mozez mnie wpisac na te tablice ;)poki co @ kolo 01.04

Ostatnia edycja:
U mnie te bóle są takie, że nie da się na nie nie zwrócić uwagi. Boli tak, że nóg nie mogę zgiąć nawet. Nawet schodzenie po schodach w domu to dla mnie wtedy duży wysiłek. Zawsze są mniej więcej w tym samym czasie, więc wiem, co dokładnie oznaczają, a oznaczają jedno. Potem tylko test owulacyjny dla potwierdzenia robię i zawsze się sprawdza.

Dziewczynki, czas na kawusie - idę parzyć - dla was też zrobić? :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry