• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Młoda mamo, no właśnie miałam to napisać. :) A w dodatku obie jesteśmy roztrzepane, spóźnialskie. Ja tez wszystko na ostatnią chwile robię, na wszystko mam czas przecież. :tak:

To ja też tak mówię "mam czas", a potem "o już wieczór, to jutro", w ogóle jestem fanką powiedzenia "co masz zrobić dziś zrób pojutrze, będziesz miał dwa dni wolnego" :-) Ale to chyba każdy Wodnik tak ma, że jest spóźnialski, na ostatnią chwilę, roztrzepany, wygadany, itd :-D

Drogie przyszłe mamy, ja wiem, że najważniejsze by było zdrowe dzieciątko, ale tak szczerze to wolicie chłopca czy dziewczynkę i ile dzieciaczków planujecie?

Drogie przyszłe mamy, ja wiem, że najważniejsze by było zdrowe dzieciątko, ale tak szczerze to wolicie chłopca czy dziewczynkę i ile dzieciaczków planujecie?

Ja chciałabym mieć bliźniaki, ale w naszych rodzinach nigdy nie było ciąży mnogiej. Chciałabym mieć dwoje dzieci. Chłopca i dziewczynkę - w takiej właśnie kolejności.

Ania_beata - moja mama ma bliźniaczke ale jednojajowa, a takie podobno nie są dziedziczne.
Ja jednak liczę na jedną fasolke.

Asia -pozdrów od nas góry!

reklama
Ja chciałabym mieć bliźniaki, ale w naszych rodzinach nigdy nie było ciąży mnogiej. Chciałabym mieć dwoje dzieci. Chłopca i dziewczynkę - w takiej właśnie kolejności.

U nas były bliźniaki - mój mąż ma brata bliźniaka, moja prababcia miała siostrę bliźniaczkę, a mój teść ma rodzeństwo parkę bliźniąt, tak więc u mojego męża bliźniaki to co pokolenie są. Szczerze to by też sobie mówiliśmy, że fajnie tak dwoje na raz, że się razem odchowają, że więcej pracy ale i więcej radości :)
Ja bym bardzo chciała chłopca, mąż woli córę. On chcę w końcu swoją księżniczkę tatunia :) . A planujemy mieć trójkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry