Ania_Beata
Fanka BB :)
Ja nawet gdyby nie mąż, to bym o kwasie foliowym zapomniała, tylko on mi zawsze po śniadaniu przypomina, albo po objedzie![]()
Oj, skąd ja to znam. Mnie mąż też musi przypominać o kwasie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nawet gdyby nie mąż, to bym o kwasie foliowym zapomniała, tylko on mi zawsze po śniadaniu przypomina, albo po objedzie![]()
Oj, skąd ja to znam. Mnie mąż też musi przypominać o kwasie.![]()
Ania_Beata - My nie dość że staramy się o Berbecia tyle samo czasu prawie, to i daty naszych ślubów są zbliżone widzę![]()

Młoda mamo, no właśnie miałam to napisać.A w dodatku obie jesteśmy roztrzepane, spóźnialskie. Ja tez wszystko na ostatnią chwile robię, na wszystko mam czas przecież.
![]()

Drogie przyszłe mamy, ja wiem, że najważniejsze by było zdrowe dzieciątko, ale tak szczerze to wolicie chłopca czy dziewczynkę i ile dzieciaczków planujecie?
Ja chciałabym mieć bliźniaki, ale w naszych rodzinach nigdy nie było ciąży mnogiej. Chciałabym mieć dwoje dzieci. Chłopca i dziewczynkę - w takiej właśnie kolejności.