• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Ale pedzicie :)

Mligocka a ile kosztuje wiesiolek? Wyczytalam że acard jest polecany do utrzymania ciąży, poprawia przepływ krwi, zapobiega zakrzepom i nie pamiętam co jeszcze :p

Iwo oj płoty w pracy, jak ja tego nie lubię, też kiedyś byłam na tapecie...

Martyna ale dziwne, pytanie czy miałaś owu, można zaryzykować stwierdzenie że była 27.02 dzień pozniej był mały skok.

Młoda Mamo mi się marzy dziewczynka

Asia a jednak idziecie :) nie dacie się zakwasom :)

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mligocka, Ania, Iwo dzięki :) to niedrogie, pojadę do apteki i kupię :)

Ewelinka ja go kupiłam jak mi bladziochy wyszły i brałam na wszelki wypadek i teraz się zastanawiam czy brać go dalej czy nie...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Starające się: 16 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
Blair87 - @12.03
Ania_Beata - @12.03
jussastar - @13.03
Anulka1988 - @ 14.03
mligocka - @14.03
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03
6
ana0808 - @28.03
Kwiecień
Olusia7982 - @1.04
kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,MotylkowaOna,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak

brrr, dasz radę. Jesteś silna babka :) Ja nie umiem szyć na maszynie i jakoś mnie nigdy do tego nie ciągnęło :P Zawsze chciałam nauczyć się na drutach, ale jakoś czasu na to mało. Może kiedyś się nauczę i będę dla swoich wnuków skarpetki robić :-D

kasik, mogę :)

Ania-Beata, miło z Twojej strony :D Ja kawę piłam po 10-tej, ale nie dopiłam jej, bo jak zwykle coś trzeba było zrobić i teraz drugą sobie zrobiłam :) Najmłodsza śpi, posprzątane w mieszkaniu, pomidorówka gotowa, to tylko makaronik ugotować i można odpoczywać :D

Mloda.Mamo, W maju będzie 5 lat jak jestem z moim M, a w styczniu minęło nam 4 lata po ślubie. Poznałam męża mając 21 lat i po 2 miesiącach planowany ślub i zaraz planowana ciąża (może ktoś nie wierzyć, ale miłość od pierwszego wejrzenia). Mając 22 lata urodziłam pierwszą córkę, a drugą mając 24 lata. Obje planowane. W grudniu poroniłam, a marzyło nam się trzecie dziecko. W maju kończę 26 lat, a mój mąż w lipcu 29 ;)

mligocka, weźmiemy kija i tą cioteczkę wyślemy bardzo daleko na 8 miesięcy :D

Mloda.Mama
, co Ty tak wypytujesz?:P Mamy dwie córki i marzy nam się chłopiec. Ale jak poroniłam, to na razie nie myślę o kolejnym dziecku. Boje się powtórki. A poza tym mam na razie inne plany. Co do zmartwienia, że może być kolejne poronienie, to mój ginekolog powiedział, że nie będę wiedzieć czy urodzę kolejne zdrowe dziecko jeżeli nie zajdę w ciąże. Tak nie jest mi wstanie powiedzieć, czy się uda.

mychunia, co tam?:* Zmieniłaś już pracę?

Aschlee, Ty teraz pewnie masz zabieg. Kochana, trzymaj się. Jestem z Tobą całym sercem :* Zapalam świeczkę dla Twojego Aniołka :(
[*] Daj znać jak będziesz w stanie i napisz jak tam wizyta u prawnika. Buziolki Słonko :*

Dziewczyny, tak patrzę na słoneczko, które świeci mi w mieszkaniu i na kalendarz, to nie mogę uwierzyć, że tak szybko czas zleciał. Zaraz wiosna i święta :D

reklama
Malusiolka- mnie wiosna tak pozytywnie nastraja, że ho! Patrzę na nasz ogród i już nie mogę doczekać się, kiedy zdejmę ochraniacze zimowe z roślin, posadzę kwiaty, zrobi się znów kolorowo. Wczoraj robiłam zdjęcia biedronkom. :) Jakoś z tą wiosną mam więcej nadziei na to, że się uda wszystko teraz. Chciałabym w tym roku święta zrobić u nas - zazwyczaj spędzamy je u rodziców, ale przecież oni mogliby przyjechać do nas. Ja to lubię tak ozdobić dom świątecznie - jakieś tulipany w wazonie, kurczaki, rzeżucha...obrus zielony lub żółty... ech, rozmarzyłam się

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry