reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee, szaman zły pomysł. Agamemnon niby szaman pomógł, ale zaraz dowiedziała się, że poroniła :(

iwo, ciesze się, że z lista już ok :)

mychunia, ja jestem świadoma tego, że po części to jest ich wina z tą stratą dziecka ;/ Ksiądz dzisiaj był po kolędzie (bardzo fajny proboszcz, da się z nim pogadać) i umówiłam się, że za parę dni przyjdę do niego do spowiedzi. I chce również pogadać z nim co się w moim życiu dzieje, bo potrzebuje tego. M nie ma nic przeciwko. Ksiądz myśli, że teście są super, bo przy kimś udają najlepszych i chce mu wszystko opowiedzieć jak mnie traktują i moją starszą córkę. Na pewno lepiej się poczuje.

Ostatnia edycja:
reklama
mligocka nio ja w lutym bede miala sporo dyzurow na poczatku a potem wiecej wolnego... tez pracuje w systemie zmianowym, mam nocki i dniowki... wole nocke chociaz ostatnio jakos taka po tych nockach jestem nie do zycia... a na jakim oddziale pracujesz?

I reszta lasek z branzy medycznej na jakich oddzialach pracujecie.... JA pracuje na internie...

Iwo piekny napisik zrobilas :tak:
Ja niestety jeszcze nie pracuje na razie wychowuje corke i zamierzam dokonczyc studia

MALUSIOLKA- ja tam nie wierze za bardzo w zabobony, bo bym w maju ślubu nie brała, gdybym wierzyła :-D No, ale skoro są nieszczęścia po tym szamanie, to moze faktycznie ASCHLEE poszukaj jakiegoś innego godnego następcę dla szamiego :-D:-D:-D Ale też ma być taki zabójczy avatar, jak ten, ok :-D

Pati- przykro mi, ale nie poddajemy się i WALCZYMY DALEJ RAZEM!

Dziewczyny- wiecie co, teraz się trochę wkurzyłam. Robiłam sobie od kilku mscy w okolicach spodziewanej owu testy owulacyjne dla upewnienia. I teraz bylam 2 stycznia w tej klinice i ginka mówiła podczas USG, ze kompletnie NIE ma zadnego pęcherzyka dominującego i nie ma owu w tym cyklu po prostu. I zrobiłam sobie przed chwilą test owu, tak po prostu. I co? -wyszedł meeega pozytywny z drugą mega ciemniejszą kreska, ta która świadczy o owu. Ech, chyba przestaje wierzyć powoli wszystkim tym testom...

Ostatnia edycja:
Witam i ja. Oto test z dzisiaj ( pepino 10 miu). Po południu jade na bete i zobaczymy czy faktycznie te wszystkie testy oszukują. Zrobiłam tez drugi Pink 25 miu ale kreseczka z racji mnieszej czułości jest troszkę bledsza.

DSC_0686-1.jpg

Załączniki

• DSC_0686-1.jpg
    DSC_0686-1.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Emalia- trzymam kciuki oby to było TO! Ale ja właśnie po pepino miałam podobne kreski, a niestety beta wyszła ujemna... Ale mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej! Trzymam moooocno kciuki! :tak:

Do góry