reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien doberek Kochane ja wczoraj mialam jakis taki kiepski dzien ze po wizycie przyjechalam do domu i nie bardzo umialam znalezc sobie miejsce wybylam na zakupy a potem bylam juz tak padnieta ze zasnelam nawet nie wiem kiedy.Moj kot zjadl kwiatka takiego dosc trujacego i strasznie cala noc wymiotuje.Takze dzis chyba czeka mnie wizyta u weterynarza...a polozylam go juz cholerka pod samym sufitem na meblach zeby czasem go nie dorwala teraz juz nie wiem co z nim zrobie chyba ogrodze go drutem kolczastym;-)

Gabis ja tam tez widze bladziocha:tak:

Anulka,Grubson juz wyciagam karteczke na ktorej mi wszystko zapisala;-)
a wiec tak:byly 4 pecherzyki: 10,11,12 i 14 a endometrium bylo 11.
Jak chodzi o ginekologie to malo mnie interesowala tym bardziej obserwacje cyklu wiec duzo na ten temat nie wiem ale lekarka powiedziala ze wszystko w porzadku.
Postanowilam ze nie bede sie nakrecala jakos bardzo na te staranka zeby potem dolkow nie bylo.Kupilam sobie nowa kiecke na pocieszenie $_57.jpg i dzisiaj smigamy na plaze jakos fajnie spedzic czas

Milego dzionka Kochane.

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Gochson- Kochana, jakby to moja ginka powiedziała: to bardzo dobry objaw świadczący o mocnej ciąży. :-D Cieszę się bardzo, że Dzidziuś już ładnie i dobrze zlokalizowany u Ciebie. A bijące serduszko było już wczoraj widać?

Gabis- taaak, czekamy, czekamy. Ja to się teraz chyba bardziej od Ciebie denerwuje, hihi.

Aschlee- no pięknie, naprawdę ładne wielkości pecherzykow i endometrium jak na wczorajszy 9 dc. Bardzo się cieszę. Odpoczywajcie i relaksujcie się!

Gochson no ja na początku czułam się świetnie i dopiero teraz od kilku dni zaczęły mi dokuczać mdłości ;-) życzę Ci takiego początku jak mój :-)

Gabis czekamy! Kciuuuuki. :-D

Anulka tylko czy z tego cos wyjdzie...no dobra nie bede na zapas sie dolowac podejde do tego na luziku:tak: co ma byc to bedzie;-)

Gabis mocno trzymam kciuki!!
Bede w pracy popoludniu ale zajrze zobaczyc wiesci;)

Suselku kochama robisz tescika?

Anula88 to czekamy na wiesci;)

Jeju siedze jak na szpilkach i co chwile do laptopa zerkam. Na stronie pisze "wynik wykonywany" więc myślę ze niedługo będzie.

reklama
O ja cie!!! wchodzę na wątek i moja ulubiona atmosfera :-D:-D:-D

Gabis na bank to ciaża!!!!!! Mi 12 dpo wszedł bladzioch na czułości 10 a 13 dpo jak niżej na 25czułości!

Susełku - co u Ciebie?

Aschlee - piękne endometrium :tak:

Załączniki

• 3 tyg.jpg
    3 tyg.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 72
Do góry