reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2014 :)

z wielką chęcią :-D

wszystkie piszą że w początkach senność, zmęczenie ..
a ja drugi dzień mam tyle energii co jeszcze nigdy :blink:
chyba ze jestem jakaś taka pobudzona, nerwowa ..

i strasznie chce mi sie dziś palić, no po prostu cos strasznego ..

Ostatnia edycja:
reklama
hehe ja jakoś weny nie mam ostatnio :)
u mnie jeden pęcherzyk został i rośnie sobie zdrowiutko :happy2: nooo to już 18 tc więc całkiem daleko ... noo i na 85% kolejna dziewczynka :-D:-D ma cela ten mój mężul :-D

Pisalam pisalam i mi posta wcielo aagggrr

Rurka pokaz brzuszka no :-D

Jazza
Uwielbiam Cie za ta energie! Podziel sie nia ze mna ;-) ja znow sie kiepsko czuje od 12 tej. Tak mnie kluje w brzuchu.... jutro juz wizyta na szczescie.

Dzisiaj mi moze auto oddadza :-)

Zouza
Kciuki trzymam i nie rob jeszcze testa bo za wczesnie :tak:.

Blair. Anulcia
Mialam cos do was pisac i .... zapomnialam co....:-(

Sliczne brzuszki dziewczyny. Moj wyglada jak w 20 tc bo mam po ciazy z Jaskiem tak flaki wypchane nad pepkiem :p ale juz po porodzie biore sie ostro w obroty !;-)

dziewczyny śliczne brzusie :tak:

byłam u diabetologa, stwierdził, że musi mi wpisać cukrzycę przez 1 niewłaściwą wartość przy obciążeniu :-( mam 3 razy dziennie się kłuć, mniej, ale częściej jeść :szok:

do mnie dziś przyszła paczka z apteki gemini, więc już całą chemię dla siebie i małego mam :-D

rurka
super, że dzidzia zdrowa i że będzie to dziewczynka :tak:

reklama
Do góry