• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lady Agnes, dzięki w poniedziałek oboje idziemy na rozszerzone badania krwi w końcu trzeba dbać o zdrowie. Ja mam niedoczynność tarczycy, biorę leki od .. roku poziom TSH mam unormowany teraz go jeszcze skontroluję. Cytologię i inne badania robię co pół roku, nie wiem czy jeszcze inne badania ginekolog robi jak chce się rozpocząć starania?

Martynekk ja na samym poczatku nie robilam nic wiecej, dopiero po jakims czasie mialam prolaktyne, fsh, lh, estrogen chyba, progesteron. Ale na poczatku najwazniejsze zeby byc dobrej mysli i sie duzo bzykac :-)

Dziewczyny a jak to jest z temperaturą? Mierze dopiero od tego cyklu, gin mi kazal. Jestem po tabletkach anty więc w zasadzie poznaje swoje cykle na nowo:) ile przed owu albo po Wam wzrasta temp i o ile tak średnio?

reklama
Agapa ja mierzylam temp tylko jeden cykl i wlasnie w tym udalo mi sie zajsc, wiec srednio sie znam. Ale jak masz mozliwosc i widzisz nasze sygnaturki to kliknij sobie na moja, tam jest moj wykres z temperaturami i zaznaczona owu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry