reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik :p

to jutro tescik zrobisz czy pojutrze ?

Cześć Dziewczyny..:) czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?

mysle ze nie ma sensu ,za wczesnie ;-) a w piatek chyba juz 4 dziewczyny beda testowac

majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014? :)

pewnie ze mozesz tu zostac ,nie musisz nam uciekac :tak:

W piątek, chociaż jutro wracam do pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu, boje się że coś się może stać bo mam fizyczną prace:( już sama nie wiem wariuje :(

Ja juz ziemniaczki obralam i buraczki zrobilam ,dzwonil najstarszy ze bedzie z kolega takze zrobie kotlety nie bede bawic sie w devolaye no chyba ze mi sie zachce :-p

To ja będe chyba w piątą testerką :) Fajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle :(

Smacznego Edytka :) moja córcia właśnie wstała zrobiłam jej dzisiaj barszczyk czerwony bo uwielbia i zaraz będziemy nakładać
i wcinać :)

To ja będe chyba w piątą testerką :) Fajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle :(

trzymam kiuki
moj mezus jakis czas jezdzil na nockach za kolege , mimo ze bylam w domku to malo go widywalam bo w nocy jezdzil a w dzien spal :sorry: ciezko tak jak sie nie widujecie

tak jak zawsze pobolewały mnie jajniki, ale to była góraaa 3 dni a dziś 6dc i mega mnie bolą, a jak dostalam okres to prawie wogóle nie bolały prze pierwsze 3 dni.. miała tak któras z Was?

reklama
Agapa ja bede testowac okolo 5-6 marzec moge z toba zatestowac troche wczesniej bo tez mam te testy dziesiatki, obiecalam sobie ze wczesniej przed @ nie testuje jednak znajac siebie nie wytrzymam tym bardziej ze testy leza w szufladzie wiec nie oszukujmy sie

Do góry