zapraszamy na wielkie testowanie w piątek:-)
dziewczyny coś czuje że posypia pozytywne wyniki testów:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zapraszamy na wielkie testowanie w piątek:-)
dziewczyny coś czuje że posypia pozytywne wyniki testów:-)
trzymam kciuki za pozytywną bete:-)Jam teraz idealny czas na 2 kreski praca dom wszystko wyremontowane dokonczone pierwsze dziecko prawie 3 latka a to zajscie w ciaze tak sie ze mna bawi w kotka i myszke
Edyta jeszcze nie robiłam. Niewierze że tak szybko by się udało. Myślę że to stres i dlatego się spóźnia jak niedostane jutro to wtedy chyba zdecyduje się na teścik![]()
Cześć Dziewczyny..czy warto jest robić w piątek test o czułości 10 jeśli @ ma nie przyjść 3.03? Chyba dwie dziewczyny też się szykują na wtedy, nie?
majdaczek14 - a jak ja się staram od 2014 roku to mogę udzielać się tu czy muszę przerzucić się na staraczki 2014?![]()

To ja będe chyba w piątą testerkąFajnie że ktoś się przejmuje a nie jestem sama z sobą bo z M. ciągle się mijamy widujemy się w nocy lub wogóle
![]()
ciezko tak jak sie nie widujecie