• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Fabi mama oj nie da sie pogodzic bobaska i szkoly chyba ze masz mame kolo siebie, cos wiem na ten temat, tez checi mam ale jak to wykonac z maluchem, co innego w ciazy bo jeszcze mozna cos zrobic, potem jak sie urodzi ciezko,

reklama
Fabimama no u nas na moje konto odkładamy a z jego pobieramy na życie. Ale to ja rządze kasa i on zawsze mówił, ile wziął a tu taka przykrość. Super, że mnie rozumiesz :) mruva ja przez tel korzystam z bb.

Ja nie wiem ile mięsa zjadamy w miesiącu :confused: ale chyba sporo, bo moi mężczyźni to typowi mięsożercy :-D ja ewentualnie kurze cycki :-p choć zjadłabym gulasz z kluskami :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

A u nas mało mięsa wieprzowiny malutki głównie schab lub szynka jeśli już a tak to piersi z kurczaka. Mój mąż był nauczony mięsa Ale jak spróbował innych rzeczy typu łosoś szpinak pesto itp to przyznał rację że to lepsze he. Mnie mięso obrzydza coraz bardziej tak naprawdę....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry