• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Lux bardzo przykre doświadczenie :( a też jakie to dziwne za pierwszym razem udało mi się zajść po niespełna 2 miesiącach starań a teraz tyle czasu i nic :(

Lux szczerze mówiąc nigdy o tym nie myślałam zawsze wydawało mi się że nigdy z tym nic nie zrobię bo mam to po mamie ale chyba nie będę sama nic kombinować tylko zapisze się na wizytę do gin bo @ też dawno nie miałam

Lux bardzo przykre doświadczenie :( a też jakie to dziwne za pierwszym razem udało mi się zajść po niespełna 2 miesiącach starań a teraz tyle czasu i nic :(

czasami tak jest ,najgorsze jest to ze te co chca to nie moga szybko zajsc ...my o najmlodszego staralismy sie dwa lata ,teraz przeszlo trzy tyle ze z przerwami ...moje kolezanki urodzily albo jedno albo dwojke a ja nadal sie staram :zawstydzona/y:

reklama
Edyta01 to jest najgorsze jedne nie mogą zajść a drugie usuwają aż się płakać chce :-( zwariować od tego czekania można, mój też sie już nie może dzidzi doczekać jak widzę jak zabawia mojego półrocznego siostrzeńca to aż mi sie serce kroi że ja mu tego nie mogę dać:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry