Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szkoda ze @ przyszła,też prowadze tam obserwacje swojego cyklu i jestm zadowolona w koncu zobacze jak wyglada mój cykl,teraz zastanawia sie czy sie u mnie zazieleni...A ja zaczynam nowy cykl. @ przyszła wczoraj. Jakoś do ostatniego momentu miałam nadzieję, że to plamienia takie w ciążyostatnio zaczęłam prowadzić kalendarz ovufriend tylko bez temperatur. Teraz zaczynam na full
Ogólnie bardzo fajny, polecam.
Moja waga po ostatniej ciąży tez wzrosła i ciężko to zgubić. Nawet zastanawiałam się czy nie mam problemów z tarczyca. Ale wyniki tsh ft4 i ft3 wyszły w normach, wiec prawdopodobnie za dużo i zbyt kaloryczne jem![]()
W tym miesiącu się za siebie biorę, mój cel to 10 kg. Korzystalyscie może z książki chodakowskiej? Bo co rusz jakieś wspaniałe przemiany pokazuje na fb ludzi, którzy jedli i ćwiczyli z jej książka. Zastanawiam się czy te przepisy faktycznie są dobre i proste.