• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Luxuorius moj zje wszystko tylko nie zupy lubi brokuly szpinak, nie wiem co mu nie lezy w zupach moze to ze ciezko sie je je a nie pizwala sobie pomoc bo przeciez jest duzy tylko cos ciezko mamy z sikaniem w gacie hahah

Mój właśnie lubi rosół, jarzynowa i grochówkę i fasolowa. A najbardziej to lubi kluski z kapusta i kotlety. Dwa razy w tygodniu muszą być kluski. On by zabił za to danie :D

Edyta czuje sie dużo lepiej niż przez ostatnie 3-4tyg, już od wtorku nie wymiotowałam, mdłości są owszem ale głównie jak jestem głodna, po wstaniu zaraz coś wrzucam do brzuszka i jest git, a do tej pory od razu było żyganko i nie mogłam tego powstrzymać niczym heh nie wiem czy to zbieg okoliczności czy odstawienie luteiny na tyle mi pomogło, a może poprostu już maleństwu sie organy wytworzyły i wchodzę w lepszy okres :)
Kamilove ja też nie mogłam tu czytać jak pisały laski o obiadach hehe minie ci to za jakiś czas, u mnie mdłości pojawiły się w 5 tyg, w 6 wymioty a najgorszy był 7,8 i 9 tyg. Teraz już czuje jakbym z martwych powstała, zaczynam mieć ochote na jedzonko. Aaa no i wpadam ze skrajności w skrajność bo jak są mdłości to źle ale jak ich nie ma to od razu panika i jeszcze gorzej heh taka dola przyszłej matki :)

reklama
A ja zaczynam nowy cykl. @ przyszła wczoraj. Jakoś do ostatniego momentu miałam nadzieję, że to plamienia takie w ciąży ;) ostatnio zaczęłam prowadzić kalendarz ovufriend tylko bez temperatur. Teraz zaczynam na full :) Ogólnie bardzo fajny, polecam.

Moja waga po ostatniej ciąży tez wzrosła i ciężko to zgubić. Nawet zastanawiałam się czy nie mam problemów z tarczyca. Ale wyniki tsh ft4 i ft3 wyszły w normach, wiec prawdopodobnie za dużo i zbyt kaloryczne jem :p
W tym miesiącu się za siebie biorę, mój cel to 10 kg. Korzystalyscie może z książki chodakowskiej? Bo co rusz jakieś wspaniałe przemiany pokazuje na fb ludzi, którzy jedli i ćwiczyli z jej książka. Zastanawiam się czy te przepisy faktycznie są dobre i proste.
szkoda ze @ przyszła,też prowadze tam obserwacje swojego cyklu i jestm zadowolona w koncu zobacze jak wyglada mój cykl,teraz zastanawia sie czy sie u mnie zazieleni...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry