• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

zuzka ta myśl właśnie że to dobry objaw trzymała mnie przy życiu w najgorszych chwilach, teraz powoli biorę sie za organizowanie ślubu bo odkładałam to przez złe samopoczucie, efekt taki że nic nie załatwione ale diadem ślubny ( korone) już mam hehe:D tak myśle że w maju/czerwcu bede chciała ten ślub mieć z głowy bo też w tym mniej więcej czasie bede bronic mgr z prawa administracyjnego, nie chce żeby mi sie terminy zbiegły ehh przynajmniej w pracy dzisiaj mam luz, ani jednego klienta na poradę a jak żygałam jak kot to oczywiście były tłumy wrr

reklama
Cześć wszystkim :) w końcu i ja dotarłam tu :) bo tak piszecie, że przy stracie kg łatwiej zajść a tak się zastanawiam czy jak się za dużo tych kg straciło czy to znowu nie utrudnia co myślicie, może jakieś doświadczenia?

Natalia taka ciaza z zyganiem przynajmniej wiadomo ze jest zdrowa, moja kolezaka z bliziakami w pierwszym trymestrze schudla 4 kg tak zygala
a jak tam samopoczucie testujacych jutro dziewczyn?
całkowity spokój,jeśli chodzi o objawy to brak jakichkolwiek,mąż za ti już od rana wydzwania z pytaniami jak sie czuje i czy @ przyszla(oby nie)

Gaga cześć :) gdy moja przyjaciółka zaczęła gwałtownie tracić na wadze to właśnie zniknęła jej @. Ale gdy ja kiedys dużo schudlam w krótkim czasie to @ była na czas.

Lux ja już dość dawno dużo schudłam i @ była tylko teraz jej coś wyjątkowo długo nie ma i się zastanawiam czy ten spadek wagi może mieć wpływ na zajście

reklama
Gaga lekarze mowia ze zle jak sie jest za szczuplym i zle jak sie jest otylym wiec moze cos w tym jest ? chociaz i szczuple i kobietki z wieksza waga zachodza w ciaze ,kazda jest inna wiec nie mozna tego stwiedzic jednoznacznie :sorry2:

Lux a ty dzis wolne czy do pracy ?

nusia i reszta testujacych jutro dawac szybko znac hihi bo my tu jak na szpilkach bedziey czekac :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry