Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pewnie, że będzie dobrzeAnimka90 ja jestem zdania ze skoro mamy blizniakow dają rade to czemu ja bym nie potrafila ogarnąć dzieci z roczną przerwawiadomo będzie ciężko ale z czasem jak się "wpadnie w ten rytm" to będzie już dobrze
)

WitamyCześć
Czy mogę do Was dołączyć?
Jestem szczęśliwą mamą Hani. Udało się nam Ją stworzyć przy pierwszym podejściu więc oszczędzone mi były Wasze stresy i rozczarowania. Teraz zaczęliśmy starania o rodzeństwo dla Małej. Jesteśmy po pierwszej próbie. @ (nie)powinna przyjść 1. grudnia. Mam bardzo regularne cykle pierwszą @ już 7 tygodni po porodzie dostałam i jest jak w zegarku.
ALE mam poporodowe zapalenie tarczycy, które spowodowało jej niedoczynność. Zażywam Euthyrox i regularnie badam TSH (ostatnie badanie w środę 1.5 więc jest OK). Naczytałam się jednak, że przy kłopotach z tarczycą jest ciężko o ciążę...więc się boję
![]()
jak u was przygotowania do swiat???![]()