• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
I po raz pierwszy będzie awantura. .. znajomym urodzilo sie dziecko. On organizuje pepkowe, co dla mnie jest idiotyczne. . zona pierwszy dzien w domu, obolala... maz idzie pic. Oboje jesteśmy zaproszeni, jednak ja rezygnuje bo nie mam z kim zostawić dziecka. Maz idzie ale ma wrócić ok 24. Pisze do niego czy wraca a on ze nie. To niech se kuzwa rurę do odkurzacza zatrudni! Idiota. Chce mi się ryczec. Pierwsza impreza osobno i iuz olewa. Dla usprawiedliwienia moich emocji - ostatni facet ktorego puscilam samego na imprezę. .ma tej właśnie imprezie zrobil dziecko innej lasce, a bylam z nim zaręczona wtedy :/

Nie denerwuj sie! To tylko facet!

Ja jestem zalamana :( za miesiąc 7 rocznica ślubu. On pierwszy raz na imprezie sam. I nie ma zamiaru wracać. Kuzwa. Chyba go zayebie jutro :p ogólnie ja tez . jadę na babska o impreze za 2 tyg do Łodzi. ..spotkanie mam z grudnia 2008 ale my będziemy się bawić na spokojnie w hotelu

Ja jestem zalamana :( za miesiąc 7 rocznica ślubu. On pierwszy raz na imprezie sam. I nie ma zamiaru wracać. Kuzwa. Chyba go zayebie jutro :p ogólnie ja tez . jadę na babska o impreze za 2 tyg do Łodzi. ..spotkanie mam z grudnia 2008 ale my będziemy się bawić na spokojnie w hotelu

Daj spokoj i idz spac, niech sie odstresuje ;-)
A Ty tez sie wybawisz na swojej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry