• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Też właśnie myślałam wybrać się do dermatologa, bo jak patrzę na siebie w lustrze to normalnie.. jak jakaś trędowata ;p oby tak było, że za jakiś czas to minie, bo normalnie.. najgorzej wkurza mnie to, że jak jakiś syf mi wywali to do póki go nie rozdrape to jestem "chora" :/ i potem tylko dzioby zostają.. ale to niestety silniejsze ode mnie ;D
A miesięcznica, hmm... wróciłam grubo po 21 z pracy, ale mimo wszystko z mężem frytek nie mogliśmy sobie odmówić, więc mniej więcej koło 22 opędzlowaliśmy miche frytów, położyliśmy się i oglądając Ranczo - zasnęliśmy..(oboje na rano do pracy) mega romantycznie, nie ma co :tak: Może dzisiaj się uda nadrobić ;))

I jakie plany na rocznicę? Ogólnie z mężem długo się znaliście przed ślubem?

mojej sąsiadki córka ma problem z cera w sumie to miała już jest ok- pełno trądzia i aż takie jakby blizny poi nich miała,kazdy się z niej śmiał chodzili po lekarzach i nic niepomagało,na jakieś takie kosmetyki oczyszczające np.z Garniera miałą uczulenie to nie mogła i gdzięś byli i polecono im taką maske która samemu się robi wiem ze czosenek,troszke spirytusu ale nie wiem dokładnie czy coś jeszcze i tylko to jej pomaga i ani jednego tradzika niema:-)

reklama
Hej dziewczyny

Majdaczek: wczoraj dostałam @ odstawilam progesteron i
Dostałam jeszcze pozniej nniz myslalam dlatego mysle zeby następna @ zapisać na12.04

Ale niewiem czy moge sie starać teraz jestem w szpitalu od piatku.mam problemy ze wzrokiem na jedno oko bardzo słabo widze i jestem
Na neurologi i mam duzo badań robionych..kortizon..mrt..punkcją lędźwiowa... Jak mi sie troszke wszystko ureguluje napewno tu zaglądnę. Zycze wam wszystkim
Wszystkiego dobrego i spełniania marzeń a jakiego wiecie same:);)[emoji8][emoji8]

Kasik wiesz jak to z lekarzami, albo antybiotyki albo właśnie pochodną wit. C, inne smarowidła badziewne to już ja między bajki wkładam, że pomagają. Więc teraz przy staraniu o dziecko chyba nie ma sposobu jak się leczyć. Mam nadzieję ze Ci się poprawi, ja się modlę żeby ta moja poprawa też była na dłużej.
My ślub braliśmy po prawie 4 latach znajomości. Najważniejsze to być razem w takie dni i uważam że takie właśnie zasypianie przy filmie też jest romantyczne :)))) nasza rocznica akurat wypadnie w weekend więc chciałabym gdzieś nawet blisko wyskoczyć, żeby pobyć tylko ze sobą. Ta pierwsza to taka jeszcze magiczna ;) bo pozniej to juz moze byc proza życia haha

ja z moim mężem znamy się 13lat,jesteśmy razem prawie 8lat będzie w pażdzierniku a po ślubię będzie 6 lat w grudniu(23grudnia braliśmy cywilny a pół roku później 18wrzesnia kościelny):-)

Pkati ojej, trzymaj się, przykro że masz taki problem. O staranka na pewno pytaj lekarzy. Lepiej odłożyć niż póxniej się martwić czy coś nie zaszkodziło a i pewnie stres masz. no i wiadomo jak to szpitale.. Życzę Ci zdrowka :-***

Dziewczyny!!! Chyba pojawił się minimalny cień cienia .. Ale to tylko pod odpowiednim
Kątem I sama nie mam pewności.. Miałam testować jutrO Ale coś mnie podkusilo. Jutro albo wtorek zatestuje jeszcze raz i wtedy dopiero beta. ..:).

reklama
Hello :)
Jak dziewczyny starania wczorajsze?? mam nadzieje żę owocne :)
U mnie niestety znowu jedna kreseczka :( niewiem o co chodzi a do gina dopiero we wtorek :( @ dalej niema już 7 dnień :( może to nie ciąża kurcze boje się i niewiem co się dzieje ze mną :(

A sałateczke szybką ja robie z kurczaka w kostke podsmażonego z pomidorkami cherry koktajlowymi lub daktylowymi przekrolonymi na połóki lub ćwiartki do tego ser żółty starty na dużych oczkach do tego sos jogurtowo czosnkowy.
lub z kurczakiem gotowanymi różyczkami brokułów orzechami włoskimi i sosikiem jogurt+ łyżka majonezu kieleckiego+ tzatziki ew. czosnek wyciśnięty :)

mmmniam,jakie smakołyki chyba zrobie tylko nie wiem kiedy może za 2tyg akurat synus ma urodzinki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry