• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

Zapomniałam-robiłam rano test owu. Kreska ciut ciemniejsza. Czekam aż będzie idealnie ciemna.

ja w poprzednim cyklu robiłam to ta druga była blada i dopiero po 2 dniach była mocna,mocniejsza niż ta kontrolna w tym cyklu nie będę używac,jestem przed owu ale staranka wczoraj już były i jestem nastawiona ze jak się uda to super jak nie to tez przeżyje,teraz sezon w pracy mi się zacznie sporo nadgodzin wiec kasy troszkę wpadnie wiec chciałabym jeszcze do maja popracować,dokończyc remonty i żeby najpóźniej do czerwca zajść:-)

reklama
Lux,

A jakby inaczej :D juz po piątej było rzygi :(

A i Ciebie jak? Jak ogólnie się czujesz? Kiedy teraz do pracy idziesz? ;)

Agapa,

Lepiej poczekaj z info bo to może być cholera kreska ewaporacyjna :( ale trzymamy kciuki!

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Witajcie dziewczyny w niedzielny poranek u nas za oknem mile sloneczko.
U mnie do @ jeszcze bardzo dlugo, nie bede testowac 4 marca bo to bedzie za wczesnie zapomnialam ze przeciez luty to krotki miesiac i cos zle policzylam
W kazdym razie troche jestem pozytywnie nastawiona bo od wczoraj pobolewaja mie piersia a zazwyczaj mam tak przed okresem tym razem do okresu jeszcze dlugo, no chyba ze to po duphastonie

kami na pocieszenie ci powiem że ja od poniedziałku ani razu nie żygałam, mdłosci owszem są ale to już w porównaniu do tego co było w 6-8tyg to bajka poprostu :D już niedługo i ty poczujesz sie lepiej :)

reklama
Nati,

Ja się boję, że będzie tak jak z córką a z nią do 5msc rzygalam :(:(

Po pierwszym trymestrze wcale nie było lepiej, a wręcz gorzej :/

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry