Cześć wszystkim

)
Annam bo w chińskim zodiaku małpy wścibskie są i ciekawskie (a ja tych cech nie trawię, oczywiście mają też zalety, pozdrawiam małpy

kozunie spokojniejsze (niby)
Claudia to chyba dobrze że usg w piątek faktycznie więcej zobaczysz bo kilka dni to już zmiany w fasolce kosmicznie wielkie
Karda długie spóźnienie miałaś, ja o 4 dni byłam zła,
Kinga trzymam dalej &,
Agapa super zdjęcie, dzięki
Jołasia podziwiam że tak często pieczesz, można chyba powiedzieć że to Twoje hobby, a leszczyny to cholery
no i
Lux.. współczuję całego napięcia, może teściowa wcale nie chce żebyście tam przychodzili i dlatego Ci tak wrednie ciągle gada, a już teksty o waszych staraniach to poniżej pasa, jako kobieta powinna umieć się wczuć. Ale widocznie nie myśli.. może zamiast się wściekać warto powiedzieć jej że sprawia Ci przykrość? trochę inna metoda niż ciskanie gromów które nie działają. A z tymi pracodawcami to szok, 3 dzieciaczków i rozstanie

teraz paniusia sobie będzie pewnie żyła z alimentów, bo zapewne ona zostanie z dziećmi, szlag mnie trafia jak takie baby widzę. Mam nadzieję że jakoś się ułoży i praca będzie bo bardzo by to było niekorzystne dla Ciebie

(((