• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
dzień dobry wszystkim :)
Kinga ogromne gratulacje , Twoje szczęście w 3 cyklu niesie mi nadzieję, dzięki za zdjęcie wyników i testu - krechę widzę, ale te mazaje by mnie wprawiły w niepewność. A beta piękna :)))
Julka mam nadzieję że te sposoby Ci pomogą i szybko Ci ta dolegliwość minie.
Mruva ja się też za bardzo nie znam na śluzach :P tzn. myślałam że jak mam mokro to już wystarczy, ale ostatnio miałam z 7 dni tak. A na końcu ewidentnie suchy, bo mój mąż aż oznajmił "o, sypiesz się" :D jeszcze z kilka dni muszę poczekać aż się zacznę moczyć i mam zamiar obserwować dokładniej.

Dzień dobry
My niedawno wstalismy ,troszkę sie nam pospalo ,polozylam sie pozno bo były przytulanki a potem oglądałam Londynczykow :-)

Kinga dla mnie test tez jest czytelny ,gratki

Kami fajny avatarek ,a jednak pazdziernik ;-)

Kochane powiedzcie mi co o tym sądzicie. Zaczynam się doszukiwać wszystkiego jak jakaś desperatka. Wszystkie badania wyszły mi rewelacyjnie, natomiast prolaktyna 30 w normach do 25, mój gin powiedział ze to nieznacznie a po tabletce nie wzrosła mi więcej niz 5 razy wiec nic mi na to nie podał, tylko jakieś witaminy na prace jajników i duphaston. Zastanawiam się czy aby taka prolaktyna nie będzie mi utrudniać zajście w ciąże.

Ja jak zwykle powtarzam prośbę :tak:, aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY i te do, których niestety @ zawitała.

Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.

Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo

Ostatnia edycja:
Edyta,

Według om 29.10 ;)
Zobaczymy jak usg pokaże :)
Nir ma avka przełomowego wiec wybrałam październik :D

Termin masz kilka dni po moich urodzinkach ;-)

Edyta Ty niedługo i będziesz wiedzieć na czym stoisz :) ja muszę dłużej czekać

No wlasnie nie wiem czy bede wiedziala bo tak jak pisalam wczoraj mialam plodny (chyba) nie mam objawow to trudno mi stwierdzic wiec @ pewnie przyjdzie pozniej :baffled:

Ja wlasnie popijam kawke ,pozniej wyjde z malym na spaceros bo ladna pogoda ,na obiad robie piersi,ziemniaki i do tego mizzeria ,wczoraj po 21 jechalam z najstarszym na zakupy wrocilismy prawie o 23 tyle czasu nam sie zeszlo ...uwielbiam zakupy :-D

Majdaczku a co tam u ciebie ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry